Palvelut

Erityisnuorisotyö

Jokaiselta viideltä Vantaan suuralueelta (Tikkurila, Hakunila, Korso-Koivukylä, Aviapolis-Kivistö ja Länsi-Vantaa) löytyy oma erityisnuorisotyötekijä. Erkkarit työskentelevät 4.lk-17-vuotiaiden nuorten kanssa haastavissa elämäntilanteissa ja työskentely on hyvin monipuolista. Erkkarit tekevät muun muassa yksilötyötä ja jalkautuvaa nuorisotyötä, ohjaavat pienryhmiä ja ryhmiä sekä työskentelevät kouluilla. Lue täältä lisää Vantaan alueellisesta erityisnuorisotyöstä ja ota rohkeasti yhteyttä!

Nuorisotyö raiteilla

Nuorisotyö raiteilla -hankkeen nuorisotyöntekijäparit liikkuvat pääkaupunkiseudun junissa ja radanvarren kohtauspaikoissa. Lue lisää NTR:stä!

Kipinä - etsivä nuorisotyö

Kipinä tarjoaa ohjausta 16-28-vuotiaille nuorille, jotka ovat esimerkiksi jääneet ilman koulu- tai työpaikkaa. Täältä löydät lisätietoja Kipinästä!

Jalkautuvan nuorisotyön käsikirja syntyi pääkaupunkiseudun kuntien yhteistyönä

Tarve toteuttaa kunnallista nuorisotyötä siellä, missä nuoret ovat ja viettävät vapaa-aikaa, on jatkuvasti kasvussa. Jalkautuvan nuorisotyön avulla on nuorisotyössä pyritty vastaamaan tähän tarpeeseen. Pääkaupunkiseudun kaupungit ovat jo pitkään toteuttaneet jalkautuvaa nuorisotyötä itsenäisesti, yhdessä keskenään sekä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Pääkaupunkiseudun jalkautuvan nuorisotyön hankkeessa kehitettiin jalkautuvan nuorisotyön malli, joka on nyt julkaistu käsikirjan muodossa.

Yhteisin askelin – Jalkautuvan nuorisotyön käsikirja verkossa

facebook instagram youtube