Tukea ja apua

Erityisnuorisotyö

Erityisnuorisotyö on tarkoitettu pääasiassa 13-16-vuotiaille tukea tarvitseville nuorille. Erityisnuorisotyöstä lisää täältä!

Jos oot ilman koulua tai työtä

Vantaan työpajoilta löydät itsellesi tekemistä. Työpajat on tarkoitettu 16-28-vuotiaille vantaalaisille työttömille nuorille ja etenkin niille nuorille, joilla ei ole ammatillista koulutusta tai työkokemusta. Työpajojen sivuille pääset tästä !

Kipinä - etsivä nuorisotyö

Kipinä tarjoaa ohjausta 16-28-vuotiaille vantaalaisille nuorille, jotka ovat jääneet ilman opiskelupaikkaa tai keskeyttäneet opintosta, monikulttuurisille nuorille ja muille työttömille, asunnottomille ja vaarassa syrjäytyä kotiin. Kipinän tarkemmat tiedot löydät täältä.

Nuortenkeskus Nuppi

Nupin palvelut on tarkoitettu 13-21-vuotiaille vantaalaisille nuorille ja heidän läheisilleen. Nuppiin voi ottaa yhteyttä nuori itse, jos hänellä on huoli itsestään tai läheisestään. Yhteydenottaja voi olla myös nuoren läheinen, jolla on huoli nuoren hyvinvoinnista. Nupin asiakkaiden asiat liittyvät esimerkiksi elämänhallintaan, päihteidenkäyttöön tai pelaamiseen. Nupin palvelut kuuluvat muun muassa yksilö- ja perhetapaamiset, ryhmätoimintaa, puhelinneuvontaa, palveluohjausta ja korva-akupunktiota. Nuppiin pääsee ilman lähetettä ja maksutta.

Nupin päivystyspuhelimeen voi soittaa arkisin klo 9-11 numeroon 09 8392 6063. Muulloin numeroon voi jättää soittopyynnön. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen nuppi@vantaa.fi.

Nupin päivystysvastaanotta on tiistaisin Tikkurilassa klo 12-16:30 osoitteessa Vernissakatu 6, 5. kerros, ja torstaisin Myyrmäessä klo 9-12 Arkin tiloissa, jonka osoite on Liesitori 1 A, 3. kerros.

Punaisen Ristin nuorten turvatalo, Vantaa

Nuorten turvatalolta saat apua monenlaisiin nuoruuteen ja vanhemmuuteen liittyviin asioihin mm. ihmissuhteisiin ja/tai ristiriitatilanteisiin sekä koulunkäynnin, kasvun ja itsenäistymisen pulmatilanteisiin. Asioista voi soittaa, tulla juttelemaan ja tarvittaessa nuori voi yöpyä väliaikaisesti turvatalolla.

Turvatalon palvelut perustuvat aina asiakkaan vapaaehtoisuuteen. Palvelemme lähes vuorokauden ympäri. Avun saa nopeasti ja maksutta.

Löydät esittelyvideoitamme sekä lisää tietoa toiminnastamme tästä linkistä!

facebook instagram youtube