Ohjeistus toimintaan osallistuvalle

Tiedostan, että harrastustoimintaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu toimintaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun riskiryhmään olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä järjestäjältä.

Toimintaan EI SAA osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Toiminnassa noudatetaan hygieniaohjeita. Kädet pestään huolellisesti vedellä ja saippualla toimintaan tullessa ja niissä tilanteissa, joissa käsitellään yhteisiä tavaroita. Myös yskimisen tai aivastamisen yhteydessä kädet tulee pestä. Jos pesumahdollisuutta ei ole, käytetään käsidesiä.

Yskiessä suu tulee peittää. Yski kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita se roskiin. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, yski kyynärtaipeeseen, älä käsiin. Pese kädet.

Toiminnassa vältetään tarpeettomia lähikontakteja. Toiminta suunnitellaan siten, ettei turhia lähikontakteja synny. Pidä vähintään metrin turvaväli muihin osallistujiin.

Nuorisotiloissa noudatetaan nuorisotilojen hygieniaohjeita. Maksimiosallistujamäärä asetetaan nuorisotilan sääntöjen mukaisesti.

Toiminnassa ei ole toistaiseksi tarjolla yhteistä ruokaa.

Yhteiskäytössä olevien työvälineiden, kuten askartelutarvikkeiden (sakset ym.) käyttöä vältetään tai ne puhdistetaan aina käyttäjien välillä.

facebook instagram youtube