Ohjeistus toimintaan osallistuvalle

Tiedostan, että harrastustoimintaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu toimintaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun riskiryhmään olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä järjestäjältä.


Toimintaan EI SAA osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.


Toiminnassa noudatetaan hygieniaohjeita. Kädet pestään huolellisesti vedellä ja saippualla toimintaan tullessa ja niissä tilanteissa, joissa käsitellään yhteisiä tavaroita. Myös yskimisen tai aivastamisen yhteydessä kädet tulee pestä. Pesun lisäksi käytetään käsidesiä.


Käytäthän osallistuessasi kasvomaskia, ellei sille ole terveydellistä estettä. Toiminnassa ei jaeta maskeja, joten osallistujan on hankittava oma maski. Tutustu maskien jakopisteisiin Vantaan kaupungin nettisivuilla.


Yskiessä ja aivastaessa suu tulee peittää. Yski ja aivasta kyynärtaipeeseen tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Älä yski tai aivasta käsiisi.


Turvaväliä ei ole pakko pitää sellaisten ihmisten kanssa, joita se ei haittaa. Jokaiselle on kuitenkin taattava oikeus pitää turvaväli muihin osallistujiin näin halutessaan.


Nuorisotiloissa noudatetaan nuorisotilojen ajankohtaisia hygieniaohjeita.


Yhteiset pelivälineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.


Osallistujamäärää rajoitetaan niin, että voidaan huolehtia hygieniasta ja turvaväleistä. Sopivaa osallistujamäärää sovelletaan aina voimassa olevien rajoitusten mukaan.

facebook instagram youtube