Nuorten aikuisten kesä 2021

Älä tylsisty kotona, vaan lähde mukaan Vantaan nuorten aikuisten kesään 2021!

Vantaan nuorten aikuisten kesä tarjoaa iloa, huvia, uusia kokemuksia, tukea ja apua vantaalaisille 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille. Tarjontaa olemme suunnitelleet yhdessä nuorten aikuisten parissa työskentelevien kaupungin toimijoiden ja nuorisojärjestöjen kanssa. Halusimme koota toimijat yhteen, jotta nuorilla aikuisilla olisi mahdollisuus saada tukea ja apua ja löytää tietoa kesän toiminnasta helposti ja matalalla kynnyksellä.

Nuorten aikuisten kesän toiminnassa on mahdollisuus tutustua Vantaalla oleviin nuorille aikuisille suunnattuihin palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin monipuolisesti. Mikä parasta, toiminnassa on mahdollista tutustua muihin vantaalaisiin saman ikäisiin ihmisiin, luoda ystävyyssuhteita ja perustaa vaikka omia harrastusryhmiä. Nuorten aikuisten kesän tapahtumat, retket, lajikokeilut ja vierailut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.


Nuorten aikuisten kesäohjelmaa:


Nuorten aikuisten kesäolkkari (tiistaisin klo 15-20, Tikkurilan monitoimitila Liito)

Nuorten aikuisten kesäolkkarissa vietetään aikaa yhdessä tutustuen sekä lauta- ja pihapelejä pelaillen. Olkkarissa on myös vaihtelevia teemoja ja vierailijoita. Ovet ovat avoinna ja Olkkariin voi tulla ja mennä omien aikataulujen mukaan.


Kesämenot (keskiviikkoisin klo 15-20, vaihteleva sijainti)

Kesämenoissa ohjelma vaihtelee joka viikko: luvassa on retkiä ja lajikokeiluja ympäri Vantaata ja hieman muuallakin. Kaikille retkille ilmoittaudutaan etukäteen. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä kesää.


Kesäkahvila (Torstaisin klo 12-15, Tikkurila, Ratatie 2)

Nuorten aikuisten Kesäkahvilassa harrastustoiminnan ja etsivän nuorisotyön tiimit laittavat viihtyisän terassikahvilan pystyyn Kipinätalon pihamaalle. Kesäkahvilassa on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä sekä saada apua ja tukea elämän ongelmatilanteisiin.


Vernissan Taideleiri nuorille aikuisille (14.6.-18.6. klo 15-20, Kulttuuritehdas Vernissa)

Kesäilta, hyvää seuraa ja koliseva tölkki spraymaalia – lakkaa haaveksimasta ja tule mukaan Vantaan nuorten aikuisten Taideleirille!

Maksuton Taideleiri järjestetään 14.-18.6. Tikkurilassa, Kulttuuritehdas Vernissan ympäristössä (Tikkurilantie 36). Taideleiri toteutetaan päiväleirimuotoisena. Maanantaista perjantaihin klo 15-20 tutustutaan erilaisiin taidemuotoihin, tehdään omia ja yhteisiä projekteja sekä vietetään aikaa mahtavassa seurassa. Pääset kokeilemaan esimerkiksi katutaidetta, tanssia ja DJ-taiturointia. Eri taidealojen ammattilaiset opastavat taiteilun alkeisiin, eli minkäänlaista kokemusta ei tarvita ennakkoon.

Ilmoittaudu mukaan leirille osoitteessa bit.ly/taideleiri 4.6.2021 mennessä. Leiri on maksuton ja sisältää yhden aterian päivässä. Terveysturvallisuus on huomioitu leirin aikana. Leiri on suunnattu 18–25-vuotiaille vantaalaisille.


Seuraa meitä somessa ja ota rohkeasti yhteyttä!

Facebook: Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminta

Instagram: @nuoretaikuisetvantaa, @vantaanetsivat

Discord: bit.ly/nuoretaikuisetdc

H‍arrastustoiminnan tiimi:

Joel Saikkonen, projektityöntekijä (joel.saikkonen2@vantaa.fi)

Elias Helander, projektityöntekijä (elias.helander2@vantaa.fi)

Nina Tuomivirta, oppisopimusopiskelija (nina.tuomivirta@vantaa.fi)

Mimmi Kosonen, projektiesimies (mimmi.kosonen@vantaa.fi)

facebook instagram youtube