Vantaan nuorten aikuisten Discord

Tule mukaan serverillemme!

Vantaan nuorten aikuisten Discord-serveri on aina avoin ja turvallinen keskustelualusta 18-29-vuotiaille vantaalaisille. Discordissa osallistuminen tapahtuu nimimerkillä, eikä sinun tarvitse jakaa itsestäsi mitään tietoja ellet halua. Voit liittyä selaimessa suoraan mukaan tai vaihtoehtoisesti rekisteröityä ja käyttää Discord-appia. Turvallisuussyistä keskusteluun osallistuminen vaatii puhelinnumerolla vahvistetun käyttäjätilin.

Jos tarvitset apua Discordin käytössä, laita viestiä 040 6430793 (Joel Saikkonen) tai joel.saikkonen@vantaa.fi. Autamme mielellämme!

Discord-toimintaan pääset mukaan tästä kutsulinkistä: bit.ly/nuoretaikuisetdiscord


DISCORD-PÄIVÄKAHVIT (Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-15.00)

Tule vaihtamaan kuulumisia ja keitä vaikka pannullinen valitsemaasi juomaa. Jutellaan, kuullaan kuulumiset ja parannetaan maailmaa. Keskiviikkoisin paikalla Vantaan etsivä nuorisotyö.


24H-KESKUSTELUKANAVAT

Vantaan nuorten aikuisten Discord-serverillä on jatkuvasti avoinna olevia kanavia eri aiheista keskustelemiseen. Tule jakamaan suosikkibiisisi, kerro parhaat leffavinkit tai juttele yleiskanavalla ihan mistä haluat! Juttukavereita voi löytyä mihin aikaan vain ja meininki on hyvin positiivinen. Discordin turvallisuutta valvovat ohjaajat sekä vapaaehtoiset moderaattorit. Tervetuloa mukaan!

facebook instagram youtube