Vantaan nuorten aikuisten Discord

Tule mukaan serverillemme!

Discordissa osallistuminen tapahtuu nimimerkillä, eikä sinun tarvitse jakaa itsestäsi mitään tietoja ellet halua. Voit liittyä selaimessa suoraan mukaan tai vaihtoehtoisesti rekisteröityä ja käyttää Discord-appia. Jos tarvitset apua Discordin käytössä, laita viestiä 040 6430793 (Joel Saikkonen).

Discord-toimintaan pääset mukaan tästä kutsulinkistä: bit.ly/nuoretaikuisetdiscord


DISCORD-OLKKARI (Tiistaisin klo 17-19)

Nuorten aikuisten Discord-olkkarissa jutellaan, pelaillaan ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä! Mukana Vantaan etsivä nuorisotyö.

Lisätietoja: Joel Saikkonen (040 6430793)


DISCORD-PÄIVÄKAHVIT (Maanantaisin klo 14-15.30 ja keskiviikkoisin klo 14-15.00)

Tule vaihtamaan kuulumisia ja keitä vaikka pannullinen valitsemaasi juomaa. Höpötellään, kuullaan kuulumiset ja parannetaan maailmaa. Keskiviikkoisin paikalla Vantaan etsivä nuorisotyö.


PELIPERJANTAI (Perjantaisin klo 15-18)

Perjantai-iltoja aloitellaan Discordissa pelailun äärellä. Jos haluat jatkaa pelaamista hyvässä seurassa vaikka loppuillan, tule keräämään paras porukka kasaan Vantaan nuorten aikuisten Discordista. Polkaistaan viikonloppu yhdessä käyntiin! Ei ilmoittautumista.

Lisätietoja: Joel Saikkonen (040 6430793)


24H-KESKUSTELUKANAVAT

Vantaan nuorten aikuisten Discord-serverillä on jatkuvasti avoinna olevia kanavia eri aiheista keskustelemiseen. Tule jakamaan suosikkibiisisi, kerro parhaat leffavinkit tai juttele yleiskanavalla ihan mistä haluat! Juttukavereita voi löytyä mihin aikaan vain ja meininki on hyvin positiivinen. Tervetuloa mukaan!

facebook instagram youtube