Vantaan nuorten aikuisten Discord

Tule mukaan serverillemme!

Discordissa osallistuminen tapahtuu nimimerkillä, eikä sinun tarvitse jakaa itsestäsi mitään tietoja ellet halua. Voit liittyä selaimessa suoraan mukaan tai vaihtoehtoisesti rekisteröityä ja käyttää Discord-appia. Jos tarvitset apua Discordin käytössä, laita viestiä 040 6430793 (Joel Saikkonen).

Discord-toimintaan pääset mukaan tästä kutsulinkistä: bit.ly/nuoretaikuisetdc


DISCORD-OLKKARI (Tiistaisin klo 15-20)

Nuorten aikuisten Discord-olkkarissa jutellaan, pelaillaan ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Tikkurilan olohuoneen ja Myyrmäen iltojen ollessa tauolla, tiistai-iltojen lokoisin ajanviettopaikka löytyy Vantaan nuorten aikuisten Discordista!

Lisätietoja: Joel Saikkonen (040 6430793)


DISCORD-PÄIVÄKAHVIT (Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-15.30)

Etäarkena kuulumisten vaihtaminen on tärkeää. Keitä kuppi kuumaa ja tule rupattelemaan iltapäivän ratoksi!


ANIMENURKKA (Torstaisin klo 17-20)

Animenurkka on kanava kaikille 18-29 -vuotiaille animeharrastajille; cossaajille, conikävijöille, pelaajille, katumuodista innostuneille, furryille, larppaajille, kenelle vaan eli juuri sinulle! Mitkä tahansa kiinnostuksen kohteet ovatkaan, voi tulla mukaan juttelemaan! Animenurkassa vaihdetaan kuulumisia, puhutaan lempisarjoista, jaetaan cosplay-vinkkejä tai kysellään vaikka seuraa animemaratoniin. Animenurkan Discord-kanava on jatkuvasti auki, mutta torstaisin klo 17-20 kokoonnutaan viettämään yhdessä aikaa aiheen äärellä!

Joka kuukauden toinen torstai Animenurkka järjestetään livetapaamisena. Tapaamiset pidetään Nuorten monitoimitila Liidossa Tikkurilassa (Lummetie 2b), ellei toisin mainita. HUOM. Koronatilanteen vuoksi livetapaamiset on peruttu toistaiseksi. Tilannetta päivitetään.


PELIPERJANTAI (Perjantaisin klo 15-18)

Perjantai-iltoja aloitellaan Discordissa pelailun äärellä. Jos haluat jatkaa pelaamista hyvässä seurassa vaikka loppuillan, tule keräämään paras porukka kasaan Vantaan nuorten aikuisten Discordista. Polkaistaan viikonloppu yhdessä käyntiin! Ei ilmoittautumista.

Lisätietoja: Joel Saikkonen (040 6430793)


24H-KESKUSTELUKANAVAT

Vantaan nuorten aikuisten Discord-serverillä on jatkuvasti avoinna olevia kanavia eri aiheista keskustelemiseen. Tule jakamaan suosikkibiisisi, kerro parhaat leffavinkit tai juttele yleiskanavalla ihan mistä haluat! Juttukavereita voi löytyä mihin aikaan vain ja meininki on hyvin positiivinen. Tervetuloa mukaan!

facebook instagram youtube