Teatteri ja ilmaisu

VANTAAN POIKATEATTERI

Maanantaisin Vernissalla toimii klo 18:45-20:15 Vantaan poikateatteri, jonka uusi harjoituskausi on juuri käynnistynyt (syksy 2021). Poikateatteri on matalankynnyksen teatteritoimintaa, joten aiempaa kokemusta teatterin harrastamisesta tai näyttelemisestä ei vaadita.

Vantaan poikateatterissa harjoitellaan teatteri-ilmaisun perusteita ja pidetään hauskaa. Jokainen poikateatterin toimintakausi on prosessi, jossa uusi ryhmä tutustuu toisiinsa, toimintatapaan sekä teatteriin. Prosessin aikana ryhmä päättää itse mikä aihe heitä kiinnostaa tai yhdistää. Kun aihe on löytynyt, sitä aletaan käsitellä eri näkökulmista teatteriharjoitteiden avulla ohjaajan tukemana.

Harjoituskauden aikana jokainen saa kokeilla uudenlaisia olemisen tapoja teatterin keinoin – esimerkiksi rooleja ottamalla. Poikateatteritoiminnassa saa työkaluja myös arjen ilmaisuun sekä arkiseen esiintymisjännitykseen. Toiminta perustuu luottamukseen ja siksi ryhmähengen luomiseen käytetään huolellisesti aikaa. Poikateatterissa saat olla oma itsesi. Toimintaan saa tulla mukaan kokeilemaan!

Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Joonas Veijanen.

Mikäli kiinnostuit, niin mukaan mahtuu vielä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi kätevästi Vernissan nettisivuilla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ilmoittaudu mukaan:
https://kulttuuritehdasvernissa.fi/nuorten_taidetoiminta/teatteri-ilmaisu/

facebook instagram youtube