Pelaaminen

GP-kerho (10-17v.) maanantai, klo 16.00-18.00, Monitoimitila Arkki
GP:ssä harjoitellaan PS3-konsolilla, ratilla, polkimilla ja vaihteistolla autopelin pelaamista sekä kilpaillaan muita ajajia vastaan. Ohjaaja antaa nuoren ajamisesta palautetta ja vinkkejä suorituksen parantamiseen. Ajoittain järjestetään turnauksia, joiden voittajat ja muut aktiiviset osallistujat palkitaan retkellä karting-radalle. Kokeneemmilla pelaajilla on mahdollisuus toimia apuohjaajina.

Ryhmä vaihtelee viikoittain, ideana on tarjota mahdollisuus osallistua mahdollisimman monelle. Nuoret voivat itse valita (tietyissä rajoissa), ketä vastaan ajavat ja haastaa myös ohjaajia. Palkintoretkien ajankohdassa & sisällöissä huomioidaan nuorten toiveet.

Huimikset 4.-6.luokkalaiset, torstai klo 16.00-18.00, Monitoimitila Arkki
Huimiksissa painottuvat yhdessä tekeminen ja tiimityö. Kauden aikana mm. pelailemme, liikumme, leivomme ja askartelemme yhdessä sekä käymme muutamalla retkellä. Nuorten omat toiveet ja ideat otetaan huomioon kerhokauden alussa koko kauden suunnittelussa. Välillä vanhemmat nuoret toimivat apuohjaajina. Ryhmän kokoonpano vaihtelee viikoittain.

Biljardi klubi 13-17 -vuotiaille, tiistai klo 14-16, Myyrmäen nuorisotila
Biljardi klubi 10-12 -vuotiaille, keskiviikko klo 14-16, Myyrmäen nuorisotila
Biljardi klubi, 13-17 -vuotiaille, keskiviikkoisin klo 14-16, Pähkinärinteen nuorisotila

Tikkurilan pelitalo Respawn tietokone pelaamista eri teemoilla, 4.-6-.lk. to klo 14-16

facebook instagram youtube