Kokkaus

Kokkauksen lomassa nuoret oppivat valmistamaan ruokaa monipuolisesti sekä tutustuvat eri maiden ruokakulttuureihin. Toiminnassa on huomioitu ekologisuus ja kestävä kehitys.

Kokkikset tiloittain:

H‍AKUNILAN ALUE
to 15.00–16.30, Hakunilan nuorisotila, 4 – 6 lk.
pe 15.00–16.00 Länsimäen nuorisotila, 4 – 6 lk. (Välipalaa)
pe 18.00–20.00, Länsimäen nuorisotila, 9 lk. – 17 v.

‍KORSO-KOIVUKYLÄ - ALUE
to klo 15.00-17.00, Mikkolan nuorisotila, 4 – 6 lk.
pe klo 15.00-16.30, Korson nuorisotila, 4 – 6 lk.
pe klo 15.00-17.00, Havukosken nuorisotila, 4 – 6 lk.
pe klo 17.30-19.30, Havukosken nuorisotila, 7 lk. – 17 v.

M‍YYRMÄEN ALUE
ke klo 15.00-17.00, Myyrmäen nuorisotila, 4-6 lk.
to klo 18.00-20.00, Myyrmäen nuorisotila, 7 lk.-17 v.
pe klo 16.00-18.00, Martinlaakson nuorisotila, 4 lk. -17 v.
pe klo 18.00-20.00, Pähkinärinteen nuorisotila, 7 lk.-17 v.

T‍IKKURILAN ALUE
pe klo 18.30-20.00, Hiekkaharjun nuorisotila, 7 lk.-17 v.
la klo 18.00-20.00, Tikkurilan nuorisotila, 7 lk.-17 v.

A‍VIAPOLIS-KIVISTÖN ALUE
ke klo 14.00-16.00, Kanniston nuorisotila, 4 – 6 lk.
ke klo 14.00-16.00, Pakkalan nuorisotila, 4 – 6 lk.

facebook instagram youtube