Kesäleirit

Nuorisopalvelut järjestää monipuolista loma-ajan toimintaa nuorisotiloilla sekä leiri- ja retkitoimintaa ympäri vuoden. Kesäisin toimintaa toteutetaan sekä Vantaalla että leirikeskuksissa. Käytössä on kaksi leirikeskusta, joista Kukonnotkon leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja Palajärven leirikeskus kesäkäytössä. Lisätietoa leirikeskuksista ja niiden vuokraamisesta löydät täältä.

Suomessa järjestettävien leirien lisäksi Vantaa tarjoaa nuorille mahdollisuuksia päästä tutustumaan uusiin kulttuureihin kansainvälisillä leireillä ja vaihdoissa. Nuorisotilat tarjoavat ohjelmaa ympäri vuoden. Nuorisotiloilla toiminta on maksutonta. Ohjelmassa on luvassa mm. retkiä, leirejä, toimintaa taloilla, liikuntaa, kädentaitoja ja tekemistä kaikille 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa löydät myös Harrastushaku.fi -sivustolta ja nuorisotilojen sosiaalisesta mediasta.

Kesäleirit lapsille ja nuorille

Haku kesäleireille on 25.2.-25.3.2019. Hakulomake julkaistaan sivulla lähiaikoina.
Kukonnotkon kesäleirit 10.−14.6. ja 14.–18.6.
Kesäleirit järjestetään Kukonnotkon leirikeskuksessa Heinolassa. Kesäleirit on suunnattu vuonna 2006–2009 syntyneille vantaalaisille lapsille. Leirille mahtuu 90 lasta. Leirimaksu 70 € sisältää kuljetukset, täysihoidon ja monipuolisen ohjelman.

Taidepäiväleiri Tikkurilassa 3.−7.6.
Päiväleiri järjestetään Kulttuuritehdas Vernissassa päivittäin klo 9–15. Leiri on tarkoitettu 10–13-vuotiaille vantaalaisille nuorille. Leirille mahtuu 50 nuorta. Leirimaksu 50 € sisältää lämpimän lounaan, välipalan ja ohjelman. Leiri järjestetään yhteistyössä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun kanssa.

Kansainvälinen nuorisomatka Saksaan Rastattiin 2.−9.8.

Nuorisomatka on tarkoitettu 13−17 -vuotiaille vantaalaisille nuorille. Matkalle otetaan 15 nuorta.

Leirimaksu 360 € sisältää lentomatkat, täysihoidon, matkavakuutuksen (ei matkatavaravakuutusta) sekä retket ja tutustumisvierailut. Leiri järjestetään yhdessä Rastattin piirikunnan nuorten kanssa.

facebook instagram youtube