Nuorten työpajat

Nuorten aikuisten palveluisssa on toiminnoissa on tehty seuraavia linjauksia koronatilanteen vuoksi:

Nuorten työpajoilla toteutetaan toimintaa pienryhmissä sekä verkossa. Etsivä nuorisotyö kohtaa nuoria verkossa sekä tarvittaessa kasvotusten. Etsivän nuorisotyön Kipinäryhmä siirtyy verkkoon. Kotikäynnit on peruttu. Yli 18-vuotiaiden harrastus- ja vapaa-ajan toiminta siirtyy verkkoon. Tuupakan autoverstas suljetaan. Nuorten aikuisten illat Myyrmäessä, Liidossa ja Vernissassa on peruttu.

Miten pääsen nuorten työpajojen työkokeiluun?

Nuorten työpajat on tarkoitettu vantaalaisille 16-28 -vuotiaille nuorille. Pajoille voi hakea työkokeiluun TE-toimiston tai Ohjaamon kautta (16-vuotiaat hakevat pajatoimintaan ottamalla suoraan yhteyttä nuorisoneuvojiin).

Pajajakson aikana nuori saa tukea ja ohjausta elämänhallintaan, koulutukseen ja työelämään. Tavoitteita jaksolla voivat olla esimerkiksi omien voimavarojen vahvistaminen, tulevaisuuden selkeyttäminen, opiskelu- ja työelämävalmiuksien edistäminen, sekä eri koulutustarjontaan ja ammatteihin tutustuminen. Työpajalla voit myös korottaa peruskoulun arvosanoja sekä suorittaa erilaisia kursseja (EA1, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti). Työpajapäivät ovat maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Hakulomake työpajojen työkokeiluun.
Hakemusta ei voi lähettää sähköisesti, vaan se tulee toimittaa TE-toimistoon tai Ohjaamoon.

Työpajoista kiinnostuneille nuorille ja yhteistyökumppaneille järjestettävät kurkistukset työpajojen toimintaan ja tiloihin pidetään maanantaisin (parittomat viikot) klo 13.00 alkaen. Pajakurkistukset lähtevät nuorten monitoimitila Liidon (Lummetie 2Bc) aulasta. Pajakurkistuksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, tervetuloa!

Lisätiedot nuorten työpajoista ja hakeutumisesta:

NUORISONEUVOJAT

nuorisoneuvojat@vantaa.fi

Tuija Heikkilä 050 303 4778
Henna Utkan 0400 591 626

Linkit

facebook instagram youtube