Nuorten työpajat

Miten pääsen nuorten työpajojen työkokeiluun?

Nuorten työpajat on tarkoitettu vantaalaisille 16-28 -vuotiaille nuorille. Pajoille voi hakea työkokeiluun TE-toimiston tai Ohjaamon kautta (16-vuotiaat hakevat pajatoimintaan ottamalla suoraan yhteyttä starttitiimiin).

Pajajakson aikana nuori saa tukea ja ohjausta elämänhallintaan, koulutukseen ja työelämään. Tavoitteita jaksolla voivat olla esimerkiksi omien voimavarojen vahvistaminen, tulevaisuuden selkeyttäminen, opiskelu- ja työelämävalmiuksien edistäminen, sekä eri koulutustarjontaan ja ammatteihin tutustuminen. Työpajalla voit myös korottaa peruskoulun arvosanoja sekä suorittaa erilaisia kursseja (EA1, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti). Työpajapäivät ovat maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Hakulomake työpajojen työkokeiluun.
Hakemusta ei voi lähettää sähköisesti, vaan se tulee toimittaa TE-toimistoon tai Ohjaamoon.

Työpajoista kiinnostuneille nuorille ja yhteistyökumppaneille järjestettävät kurkistukset työpajojen toimintaan ja tiloihin pidetään maanantaisin (parittomat viikot) klo 13.00 alkaen. Pajakurkistukset lähtevät nuorten monitoimitila Liidon (Lummetie 2Bc) aulasta. Pajakurkistuksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, tervetuloa!

Lisätiedot nuorten työpajoista ja hakeutumisesta:

STARTTITIIMI

starttitiimi@vantaa.fi

Tuija Heikkilä 050 303 4778

Henna Utkan 0400 591 626

Linkit

facebook instagram youtube