Nuorten työpajat

Miten pääsen työkokeiluun nuorten työpajoille?

Nuorten työpajat on oikea paikka sinulle, jos

  • olet 16-28 vuotias
  • olen vantaalainen
  • sinulla ei ole työ- tai opiskelupaikkaa
  • haluat miettiä tulevaisuuden suunnitelmiasi ja saada aikaa niiden toteuttamiseen.

Pajoille voi hakea työkokeiluun TE-toimiston tai Ohjaamon kautta (16-vuotiaat hakevat pajatoimintaan ottamalla suoraan yhteyttä nuorisoneuvojiin).

Hakulomake työpajojen työkokeiluun.
*Hakemusta ei voi lähettää sähköisesti, vaan se tulee toimittaa TE-toimistoon tai Ohjaamoon.

Työpajajakson aikana nuori saa tukea ja ohjausta elämänhallintaan, koulutukseen ja työelämään. Tavoitteita jaksolla voivat olla esimerkiksi omien voimavarojen vahvistaminen, tulevaisuuden selkeyttäminen, opiskelu- ja työelämävalmiuksien edistäminen, sekä eri koulutustarjontaan ja ammatteihin tutustuminen. Työpajalla voit myös korottaa peruskoulun arvosanoja sekä suorittaa erilaisia kursseja (EA1, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti). Työpajapäivät ovat maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Työpajoista kiinnostuneille nuorille ja yhteistyökumppaneille järjestettävät kurkistukset työpajojen toimintaan maanantaisin klo 13.00

Kurkistukset työpajoille järjestetään joka maanantai Monitoimitila Liidossa kello 13.00 (Lummetie 2 Bc Tikkurila, Kirjastopuiston puoleinen sisäänkäynti)

Koronarajoitusten vuoksi kurkistuksiin on ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen nuorisoneuvojat@vantaa.fi . Ilmoita osallistumispäivämäärä sekä montako on tulossa.

Kurkistuksissa esitellään nuorten työpajojen toimintaa, valitettavasti ainakaan vielä ei päästä kiertelemään tiloja. Kurkistukset alkavat Monitoimitila Liidon aulasta!

Tervetuloa!

Lisätiedot nuorten työpajoista ja hakeutumisesta:

NUORISONEUVOJAT

nuorisoneuvojat@vantaa.fi

Tuija Heikkilä 050 303 4778
Henna Utkan 0400 591 626

Linkit

facebook instagram youtube