Tilavaraukset

KÄYTTÖVUOROT

Osaa Nuorten monitoimitila Liidon tiloista voi varata käyttöön esim. tapahtumia ja kokouksia varten. Käyttövuorot haetaan Timmi-tilanvarausjärjestelmä kautta. Tilapäisten käyttövuorojen osalta lisätietoa ja hakuohjeet saa vahtimestareilta: p. 043 825 0857 tai vahtimestarit.liito@vantaa.fi.


KÄYTTÖÖN VARATTAVISSA OLEVAT TILAT

*Nuorten monitoimitila Liito sijaitsee kahdessa kerroksessa. Kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy.

NUORISOTILA Soveltuu monipuoliseen harrastamiseen ja 10-20 hengen kokouksiin. Tilassa on keittiönurkkaus sekä videotykki ja -kangas. Tilaan ei myönnetä käyttövuoroja nuorisotilan toiminta-aikoina. Tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on esteetön pääsy.
NUORISOTILA Nuorisotilan yhteydessä oleva keittiönurkkaus
PYÖRRE Tila soveltuu monipuoliseen, myös liikunnalliseen, harrastamiseen sekä maksimissaan 40 hengen kokoustamiseen. Tilasta löytyy tuoleja ja pöytiä käyttäjien käyttöön sekä videotykki ja -kangas. Tilaan ei myönnetä käyttövuoroja nuorisotilan toiminta-aikana. Tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on esteetön pääsy. Tilassa ei ole kahvinkeittomahdollisuutta.
PYÖRRE
KOMEETTA Komeetta soveltuu hyvin monipuoliseen käyttöön. Tilaa voidaan käyttää mm. koulutuksiin, kokouksiin tai kädentaidon harrastustilana. Tilassa on videotykki ja kaksi vesipistettä (ei keittiötä). Samanaikaisesti tilassa mahtuu olemaan 30-40 henkeä. Tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on esteetön pääsy. Tila ei ole varattavissa ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.
KOMEETTA
KOMEETTA

facebook instagram youtube