Nuorten monitoimitila Liito

N‍uorten monitoimitila Liito kokoaa yhteen nuorten ja nuorten aikuisten kanssa toimivia tahoja


Alueellinen nuorisotyö ja nuorten aikuisten palvelut tiedottaa:

Nuorisotilat ovat suljettuna 18.3. alkaen. Kaikki nuorisotyöntekijät jatkavat kuitenkin työskentelyä. Pääpaino keskitetään jalkautuvaan nuorisotyöhön, joten nuorisotyö alkaa näkyä kaduilla ja muilla julkisilla paikoilla. Tämän lisäksi tehdään laajamittaista digitaalista nuorisotyötä verkossa eri alustoilla.
Nuorten työpajat on suljettuna myös. Työpajaohjaajat toimivat kuitenkin etäyhteyksin ja nuorisopajatoimintaa toteutetaan verkossa. Työpajaohjaajat tekevät nuorille etätehtäviä ja ovat omaohjattaviin yhteydessä päivittäin myös puhelimitse tai WhatsAppilla.

Liito sijaitsee Tikkurilan keskustassa ja sen sisäänkäynti löytyy Kirjastopuistosta Tikkurilan kirjaston takaa. Liidossa toimii nuorten työpajoja (keittiöpaja, kädentaitopaja, kulttuuripaja sekä Menolippu), Tikkurilan nuorisotila, Tikkurilan pelitalo sekä Ohjaamo Vantaa.

TILAVARAUKSET
Tilavarausohjeet löytyvät täältä .

YHTEYSTIEDOT
Nuorten monitoimitila Liito
Lummetie 2Bc
01300 Vantaa
Tila on esteetön.

LISÄTIETOA
Liidon vahtimestarit p. 043 825 0857 tai vahtimestarit.liito@vantaa.fi


YHTEISTYÖHÖN LIITTYVÄT YHTEYDENOTOT (EI TILAVARAUKSIA)
Nuorten työpajojen esimies Susanna Salmela, susanna.salmela@vantaa.fi tai p. 040 530 9643
Nuorisotyön esimies (Tikkurilan alue) Tiina Haapalainen, tiina.haapalainen@vantaa.fi tai p. 043 827 2776


SAAPUMISOHJEET JA KARTTA
Sisäänkäynti merkattuna alla olevaan karttaan. Karttapalveluiden avulla parhaiten perille löytää hakusanoilla Kirjastopuisto Tikkurila. Liitoon on vain muutaman minuutin kävelymatka Tikkurilan juna-asemalta. Lähimmät paikoitusalueet löytyvät Tikkurilan kirjastolta sekä kauppakeskus Dixistä.facebook instagram youtube