Vantaan Poikateatteri

Tule mukaan Vantaan Poikateatteriin!

Vantaan poikateatteri etsii riveihinsä noin 16-29 vuotiaita tekijöitä. Vantaan poikateatteriin liittyminen on maksutonta eikä toiminta vaadi osallistujiltaan aiempaa teatterikokemusta.

Poikateatteri kokoontuu maanantaisin Vernissalla klo 18:45-20:15.

Vantaan poikateatterissa harjoitellaan teatteri-ilmaisun perusteita ja pidetään hauskaa. Jokainen poikateatterin toimintakausi on prosessi, jossa uusi ryhmä tutustuu toisiinsa, toimintatapaan sekä teatteriin. Prosessin aikana ryhmä päättää itse mikä aihe heitä kiinnostaa tai yhdistää. Kun aihe on löytynyt, sitä aletaan käsitellä eri näkökulmista teatteriharjoitteiden avulla ohjaajan tukemana.

Harjoituskauden aikana jokainen saa kokeilla uudenlaisia olemisen tapoja teatterin keinoin – esimerkiksi rooleja ottamalla. Poikateatteritoiminnassa saa työkaluja myös arjen ilmaisuun sekä arkiseen esiintymisjännitykseen. Toiminta perustuu luottamukseen ja siksi ryhmähengen luomiseen käytetään huolellisesti aikaa. Poikateatterissa saat olla oma itsesi. Toimintaan saa tulla mukaan kokeilemaan!

Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Joonas Veijanen.

Mikäli kiinnostuit, niin mukaan mahtuu vielä! Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koko syksyn 2021 on mahdollisuus ilmoittautua mukaan.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan:
https://kulttuuritehdasvernissa.fi/nuorten_taidetoiminta/teatteri-ilmaisu/

facebook instagram youtube