Kulttuurinen nuorisotyö

Kulttuuritehdas Vernissa on Vantaan kulttuurisen nuorisotyön keskus

Vantaalla kulttuurista nuorisotyötä tehdään eri alueiden nuorisotiloilla sekä kulttuurisen nuorisotyön keskuksessa Vernissalla. Nuorisotilojen kulttuurisesta toiminnasta saa tietoa kunkin nuorisotilan tiedotuskanavista. Vernissan toiminta löytyy osoitteesta: kulttuuritehdasvernissa.fi


VERNISSAN TAIDETOIMINTA NUORILLE: https://kulttuuritehdasvernissa.fi/nuorten_taidetoiminta


Animaatiopajat

Vernissan animaatiopajoissa nuoret pääsevät tutustumaan elokuvantekoon monipuolisesti ja myös kokeilemaan oman elokuvan tekoa. Maksumattomissa pajoissa syntyy palkittuja animaatioita ja elokuvia vuosittain.

Taidevärkkäämö

Taidevärkkäämö on avoin, rento tila taiteen tekemiselle ja kokemiselle. Taidevärkkäämöön voi tulla löytämään uusia tekniikoita, luomaan yhteisiä taideteoksia tai vaikkapa maalaamaan. Ohjattua toimintaa ja ideoita tekemiseen on tarjolla, mutta myös omia projekteja saa tehdä. Tärkeintä on yhdessäolo ja luova, paineeton tekeminen.

Videotaidepaja

Vernissan videotaidepajalla tehdään omia kokeellisia audiovisuaalisia taideteoksia. Tule tutustumaan analogivideoiden ja glitchtaiteen saloihin!
Joka maanantai klo 16-19// 16-25-vuotiaille// Maksuton

Vernissan Studio

Vernissan studiotilassa on mahdollista äänittää laulua, räppiä, yksittäisiä soittimia ja tehdä taustoja koneella. Studiossa saat ohjausta äänittämiseen ja oman musiikin tekemiseen aina maanantaisin klo 17-20. Studioon on myös mahdollista tehdä myös erillisiä varauksia. Studion toiminta on tarkoitettu 13-25-vuotiaille.

Vantaan Poikateatteri

Vantaan Poikateatteri aloitti toimintansa Vernissassa keväällä 2019. Poikateatteritoiminta on maksutonta eikä vaadi osallistujilta aiempaa kokemusta. Syksyn 2020 kausi alkaa 5.10. Ilmoittautuminen on auki siihen asti!

Ryhmän toiminnassa nuorten kanssa tehdään teatteri-, kehollisuus- ja luottamusharjoitteita, joiden kautta jokainen osallistuja saa turvallisessa ympäristössä olla oma itsensä. Ryhmän vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Joonas Veijanen.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan: vantaanpoikateatteri@gmail.com

Esiintymislavalla

Vernissan esiintymislavalla nähdään niin aloittelevia kuin tunnettuja muusikoita, teatteri- ja tanssiesityksiä ja muita esittävän taiteen tapahtumia. Talossa on myös nuorten käyttöön tarkoitettuja bänditiloja.

Järjestötoimintaa

Vernissassa toimivat myös Tikkurilan teatteri ry sekä Vantaan elävän musiikin yhdistys VELMU ry. Tikkurilan teatteri tarjoaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteessa ja VELMU ry järjestää kuukausittain erilaisia klubitapahtumia.

FB: Kulttuuritehdas Vernissa
IG: vernissakulttuuri
kulttuuritehdasvernissa.fi

Käyntiosoite:
Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

facebook instagram youtube