Tikkurilan alueen nuorisotilat

Nuorisotiloja avataan torstaista 6.5. alkaen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen mukaisesti myös Vantaan nuorisotilat avautuvat torstaista 6. toukokuuta alkaen. Tiloja avataan asteittain porrastetusti ja tilojen henkilömääriä rajoitetaan. Yli 12-vuotiailta edellytetään toistaiseksi maskin käyttöä, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä. Nuorisotiloissa toimivat järjestöt, joiden toiminta on suunnattu 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille, voivat aloittaa toimintansa maanantaina 3.5., terveysturvallisuusohjeet huomioiden.

Tikkurilan alueella sijaitsee kaksi nuorisotilaa, Hiekkaharjun ja Tikkurilan nuorisotilat, sekä pelitalo. Nuorisotiloilla järjestetään myös paljon harrastustoimintaa, retkiä ja tapahtumia. Kaikki nuorisotilojen toiminta on maksutonta, päihteetöntä ja toimintaa järjestetään ympäri vuoden. Tikkurilan alueen nuorisotyöhön törmää myös alueen kouluilla sekä kadulla. Jalkautuvaa nuorisotyötä tehdään erityisesti Tikkurilan keskusta-alueella.


JÄSENKORTTI

Nuorisotilatoimintaan osallistuakseen tarvitsee maksuttoman jäsenkortin eli nutakortin. Vantaan kaupungin nuorisotilojen jäsenkortti on nyt mobiilina! Huoltaja hakee nuorelle jäsenkorttia sähköisesti osoitteessa https://nutakortti.vantaa.fi/hae . Kun hakemus on hyväksytty, nuori saa SMS-viestin, jossa on linkki QR-koodiin. Koodi toimii Vantaan nuorisotilojen jäsenkorttina ja sen voi tallentaa puhelimen kotivalikkoon, jolloin se on helposti käytettävissä. Lisätietoa jäsenkortista saa nuorisotiloilta.

Linkki videoon mobiilinutakortista


TIKKURILAN ALUEEN UUTISKIRJE

Tikkurilan alueen uutiskirjeestä löydät tietoa alueen nuorisotyön tapahtumista ja toiminnasta.
Tilaa ja lue uusin uutiskirje täällä


NUORISOTILOJEN TILAVARAUKSET

Hiekkaharjun nuorisotila p. 050 312 2079 tai nuorisotalo.hiekkaharju@vantaa.fi, lisätietoa löytyy täältä
Tikkurilan nuorisotilan tilavarausohjeet löytyvät täältä


HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Tarjoamme mielellämme harjoittelupaikkoja nuorisotyön opiskelijoille. Harjoittelu on mahdollista suorittaa Hiekkaharjun tai Tikkurilan nuorisotilalla tai Tikkurilan pelitalolla. Harjoittelun sisältö muokataan yksilöllisesti opiskelijan tavoitteiden mukaisesti.

Harjoittelupaikkatiedustelut lähetetään vapaamuotoisen hakemuksen kanssa sähköpostitse alueen nuorisotyön esimiehelle.


TIKKURILAN ALUEEN ERITYISNUORISOTYÖ

Erityisnuorisotyöntekijä Anu Kämäräinen, poissa 31.12.2021 saakka (sijainen rekrytoinnissa, siihen saakka yhteys alueen nuorisotyön esimieheen)

Lisätietoa erityisnuorisotyöstä löytyy tämän linkin kautta.


YHTEISTYÖPYYNNÖT JA LISÄTIETOA (EI TILAVARAUKSIA)

Nuorisotyön esimies (Tikkurilan alue) Tiina Haapalainen p. 043 827 2776

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@vantaa.fi

‍‍

facebook instagram youtube