Tikkurilan alueen nuorisotilat

Tikkurilan alueella sijaitsee kaksi nuorisotilaa, Hiekkaharjun ja Tikkurilan nuorisotilat, sekä pelitalo. Nuorisotiloilla järjestetään myös paljon harrastustoimintaa, retkiä ja tapahtumia. Kaikki nuorisotilojen toiminta on maksutonta, päihteetöntä ja toimintaa järjestetään ympäri vuoden. Tikkurilan alueen nuorisotyöhön törmää myös alueen kouluilla sekä kadulla. Jalkautuvaa nuorisotyötä tehdään erityisesti Tikkurilan keskusta-alueella.

KESÄTOIMINTOJEN AIKATAULU JA OHJELMA
JÄSENKORTTI

Nuorisotilatoimintaan osallistuakseen tarvitsee maksuttoman jäsenkortin eli nutakortin. Korttihakemuksen saa ensimmäisellä käyntikerralla. Nutakortilla saa käydä kaikilla Vantaan, Espoon, Helsingin ja Kauniaisen nuorisotiloilla. Tutustu Tikkurilan alueen toimintaan kesäkoostevideoiden kautta: Tiksin kesä 2018 ja Tiksin kesä 2019

TIKKURILAN ALUEEN UUTISKIRJE

Tikkurilan alueen uutiskirjeestä löydät tietoa alueen nuorisotyön tapahtumista ja toiminnasta.
Tilaa ja lue uusin uutiskirje täällä


NUORISOTILOJEN TILAVARAUKSET

Hiekkaharjun nuorisotila p. 050 312 2079 tai nuorisotalo.hiekkaharju@vantaa.fi, lisätietoa löytyy täältä
Tikkurilan nuorisotilan tilavarausohjeet löytyvät täältä


HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Tarjoamme mielellämme harjoittelupaikkoja nuorisotyön opiskelijoille. Harjoittelu on mahdollista suorittaa Hiekkaharjun tai Tikkurilan nuorisotilalla, Tikkurilan pelitalolla tai Tikkurilan alueen erityisnuorisotyössä. Harjoittelun sisältö muokataan yksilöllisesti opiskelijan tavoitteiden mukaisesti.

Harjoittelupaikkatiedustelut lähetetään vapaamuotoisen hakemuksen kanssa sähköpostitse alueen nuorisotyön esimiehelle.


YHTEISTYÖPYYNNÖT JA LISÄTIETOA (EI TILAVARAUKSIA)

Nuorisotyön esimies (Tikkurilan alue) Tiina Haapalainen p. 043 827 2776 (poissa ajalla 1.1.-1.8.2020, sijainen Maija Mahon p. 040 626 1780)

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@vantaa.fi

‍‍

facebook instagram youtube