Pähkinärinteen nuorisotila

Tervetuloa Pähkiksen nutalle!


Pähkinärinteen nuorisotila Nurkka tarjoaa kaikille 10-17-vuotiaille avoimia iltoja, joissa pääset mm. pelailemaan biljardia ja pingistä, erilaisia lautapelejä, pleikkaria tai vaikkapa haastamaan kaverin tai ohjaajan pöytäfudiksessa! Pähkiksessä on mukava ja kotoisa tunnelma, tule tutustumaan!

Myyrmäen suuralueen kesätoiminta 2019:


Pähkinärinteen nuorisotilalla on toimintaa koko kesän ajan! Nuorisotila on auki 13-17-vuotiaille maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tiistaisin jalkapalloa Myyrmäessä sekä torstaisin ja perjantaisin retkipäiviä. Lisäksi viikolla 27 järjestetään kesäleiri Palajärvellä, tällä viikolla ei muuta toimintaa.

Kaikki toiminta on nuorille maksutonta. Retkille ja leirille ilmoittautumiset etukäteen. Nuorisotilalta saat retkille ja leirille lupalapun, joka tulee olla huoltajan allekirjoittama ja se tulee palauttaa ennen retkeä tai leiriä.

10-12-vuotiaille suunnattu kesätoiminta Huimikset starttaa taas kesäkuussa monitoimitila Arkissa! Kesän aikana on luvassa jo totuttuun tapaan mm. hauskaa yhdessä tekemistä, leipomista, ulkoilua, retkiä ja juhannusviikolla Huimisten oma kesäleiri Palajärvellä, Vihdissä. Toimintaa on arkisin 4.6.-2.8.2019 klo 10-16. Lisätietoja ja lupalappuja saatavilla nyt Arkista. Tervetuloa mukaan niin uudet, kuin vanhatkin Huimikset!:)

Monitoimitila Arkki
Liesitori 1 A 3. kerros
Puhelin 043 825 0841


Lisätietoja löydät meidän somekanavista:

Juuson Snapchat: juuso1980
Juuson Instagram: nuorisotyontekijajuuso

Nean Snapchat: nutanea
Nean Instagram: nuorisotyontekijanea

Cessin Snapchat: nutacessi

Pähkinärinteen nuorisotila Facebookissa


Työntekijät

Nuorisotyöntekijä Juho "Juuso" Lehtinen, juho.lehtinen@vantaa.fi, puh. 050 312 2082
Nuorisotyöntekijä Nea Suorela, nea.suorela@vantaa.fi
Nuorisotyöntekijä Cecilia Schichmann, cecilia.schichmann@vantaa.fi

Y‍hteystiedot

Mantelikuja 4, 01710 Vantaa
Puhelin 043 825 7690

facebook instagram youtube