Länsi-Vantaan alueen nuorisotilat

Tervetuloa tutustumaan Länsi-Vantaan nuorisotiloihin!

MYYRMÄKI
Vantaan suurin nuorisotila sijaitsee Myyrmäen keskustassa aivan juna-aseman vieressä, Iso-Myyrin vanhan kauppakeskuksen yhteydessä. Myyrmäen monipuolisissa tiloissa voi tehdä kaikenlaista: tanssia, käydä kuntosalilla, taiteilla, pelata liikunnallisia ja digitaalisia pelejä sekä ihan vain chillailla kavereiden kanssa. Musaa pääsee soittamaan bändikämpässä ja sitä voi äänittää studiossa. Myyrmäessä järjestetään myös monipuolista harrastustoimintaa, kuten junnujen ja nuorten kokkikset, GP-peli-ilta ja Huimajunnut -toiminta. Myyrmäen nuorisotilalla on oma futsalvuoro Kilterin koululla ja jalkapallo on vahvasti mukana tilan toiminnassa. Erilasia tapahtumia järjestetään ympäri vuoden.

MARTINLAAKSO
Martinlaakson nuorisotila on suosittu tila. Siellä käy iltaisin paljon nuoria ja he eivät voi olla väärässä; toimintaa riittää joka lähtöön ja nuorisotyöntekijät ovat nuorten mielestä kivoja. Martinlaaksossa on monipuolista tarjontaa ja tilan salissa pelataan joka ilta futsalia. Lisäksi kerran viikossa kokkaillaan nuorten toiveiden mukaan, myös välipalaa on tarjolla keskiviikkoisin. Tilassa on pitkät perinteet biljardiharrastuksesta ja osallistumme vuosittain lajin turnauksiin.

PÄHKINÄRINNE
Pähkinärinteen nuorisotilalla on rento ja hyvä meininki. Osaava ja lämminhenkinen henkilökunta mahdollistaa monipuolista toimintaa nuorille. Nuorisotilalla toimii myös kirjastopiste, josta voit kirjastokortilla napata lukemista mukaasi.

JÄSENKORTTI
Nuorisotilatoimintaan osallistuakseen tarvitsee maksuttoman jäsenkortin eli nutakortin. Vantaan kaupungin nuorisotilojen jäsenkortti on nyt mobiilina! Huoltaja hakee nuorelle jäsenkorttia sähköisesti osoitteessa https://nutakortti.vantaa.fi/hae . Kun hakemus on hyväksytty, nuori saa SMS-viestin, jossa on linkki QR-koodiin. Koodi toimii Vantaan nuorisotilojen jäsenkorttina ja sen voi tallentaa puhelimen kotivalikkoon, jolloin se on helposti käytettävissä. Lisätietoa jäsenkortista saa nuorisotiloilta.Linkki videoon mobiilinutakortista .

NUORISOTILOJEN TILAVARAUKSET
Nuorisotilojen käyttövuorot tulee hakea Timmi-tilanvarausjärjestelmän kautta. Tiloja ei voi varata soittamalla tai laittamalla sähköpostia nuorisotilalle.

HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT
Tarjoamme mielellämme harjoittelupaikkoja nuorisotyön opiskelijoille. Harjoittelu on mahdollista suorittaa alueemme nuorisotiloilla tai pelitalolla. Harjoittelun sisältö muokataan yksilöllisesti opiskelijan tavoitteiden mukaisesti. Harjoittelupaikkatiedustelut lähetetään vapaamuotoisen hakemuksen kanssa sähköpostitse alueen nuorisotyön esimiehelle.

LÄNSI-VANTAAN ERITYISNUORISOTYÖ
Nea Suorela, p. 050 314 5579
Instagram: erityisnuorisotyontekijanea
Snapchat: nutanea

YHTEISTYÖPYYNNÖT JA LISÄTIETOJA (EI TILAVARAUKSIA)

Nuorisotyön esimies
Nora Pehrsson
Länsi-Vantaan alue
P.043 825 0839
etunimi.sukunimi@vantaa.fi

facebook instagram youtube