Myyrmäen alueen nuorisotilat

Nuorisotilat ovat suljettuna 31.3.2021 saakka. Nuorisotyöntekijät jatkavat työskentelyä, pääpaino on jalkautuvassa nuorisotyössä. Tämän lisäksi tehdään digitaalista nuorisotyötä verkossa eri alustoilla, kohdataan nuoria yksilöllisesti tarpeen mukaan sekä mahdollisuuksien mukaan avataan nuorisopalveluiden järjestämää nuorten harrastustoimintaa jo olemassa olevissa ryhmissä erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen. Nuorisotyö raiteilla (NTR) kohtaa nuoria jalkautuen.

Nuorisotilojen ulkopuoliset käyttövuorot on peruttu aikuisten (yli 20-vuotiaiden osalta) 28.2.2021 saakka. Nuorisotilojen vakituiset ulkopuoliset käyttövuorot alle 20-vuotiaiden ohjattuun harrastustoimintaan voidaan ottaa käyttöön rajatusti ja erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen. Mikäli järjestö haluaa ottaa käyttöön nuorten, alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan myönnetyn vakituisen käyttövuoron Vantaan kaupungin nuorisotiloilla, ottakaa yhteyttä yksityiskohdista sopimiseksi verkostopäällikkö Taina Saarenpäähän taina.saarenpaa@vantaa.fi.Tervetuloa tutustumaan Länsi-Vantaan nuorisotiloihin!

MYYRMÄKI

Vantaan suurin nuorisotila sijaitsee Myyrmäen keskustassa aivan juna-aseman vieressä, Iso-Myyrin vanhan kauppakeskuksen yhteydessä. Myyrmäen monipuolisissa tiloissa voi tehdä kaikenlaista: tanssia, käydä kuntosalilla, taiteilla, pelata liikunnallisia ja digitaalisia pelejä sekä ihan vain chillailla kavereiden kanssa. Musaa pääsee soittamaan bändikämpässä ja sitä voi äänittää studiossa. Myyrmäessä järjestetään myös monipuolista harrastustoimintaa, kuten junnujen ja nuorten kokkikset, GP-peli-ilta ja Huimajunnut -toiminta. Myyrmäen nuorisotilalla on oma futsalvuoro Kilterin koululla ja jalkapallo on vahvasti mukana tilan toiminnassa. Erilasia tapahtumia järjestetään ympäri vuoden.

MARTINLAAKSO
Martinlaakson nuorisotila on suosittu tila. Siellä käy iltaisin paljon nuoria ja he eivät voi olla väärässä; toimintaa riittää joka lähtöön ja nuorisotyöntekijät ovat nuorten mielestä kivoja. Martinlaaksossa on monipuolista tarjontaa ja tilan salissa pelataan joka ilta futsalia. Lisäksi kerran viikossa kokkaillaan nuorten toiveiden mukaan, myös välipalaa on tarjolla keskiviikkoisin. Tilassa on pitkät perinteet biljardiharrastuksesta ja osallistumme vuosittain lajin turnauksiin.

PÄHKINÄRINNE

Pähkinärinteen nuorisotilalla on rento ja hyvä meininki. Osaava ja lämminhenkinen henkilökunta mahdollistaa monipuolista toimintaa nuorille. Nuorisotilalla toimii myös kirjastopiste, josta voit kirjastokortilla napata lukemista mukaasi.

Lisätietoja

Nora Pehrsson
Nuorisotyön esimies
Länsi-Vantaan alue
043 825 0839
nora.pehrsson@vantaa.fi

facebook instagram youtube