Korso-Koivukylän alueen nuorisotilat

Nuorisotilat ovat suljettuna 28.2.2021 saakka. Nuorisotyöntekijät jatkavat työskentelyä, pääpaino keskitetään jalkautuvaan nuorisotyöhön. Tämän lisäksi tehdään laajamittaista digitaalista nuorisotyötä verkossa eri alustoilla ja kohdataan nuoria yksilöllisesti tarpeen mukaan. Nuorisotyö raiteilla (NTR) kohtaa nuoria jalkautuen.

Monipuolista tekemistä Korso-Koivukylä-alueella!

Korso-Koivukylä-alueelta löytyy tiloja monipuoliseen tekemiseen. Korson nuorisotilalla voit harrastaa muun muassa kokkausta, pelaamista ja kädentaitoja. Korson nuorisotilalla korostetaan yhteisöllisyyttä ja mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki.

Mikkolan nuorisotilalla et ehdi istumaan paikallasi. Tila tarjoaa monipuolisesti liikuntaa, jota löytyy niin futsalin, säbän ja kuntosalitoiminnan muodossa. Toiminnassa on mukana myös apuohjaajia, jotka avustavat liikuntatoiminnassa. Mikkolan nuorisotila on myös mukana Nikinmäen alueen toiminnassa. Nikinmäen seurakuntakodilla pidetään perjantaisin nuorten avointa iltaa yhdessä Korson seurakunnan kanssa.

Havukosken nuorisotalo on alueen suurin. Havukoskella voit harrastaa sirkusta, tanssia, soittaa bändikämpässä tai pelata. Kädentaitotilassa voit toteuttaa luovuuttasi. Alakerrasta löytyy sali tapahtumille ja urheiluun. Havukoskelta löytyy myös kuntosali.

Lisäksi kaikki tilamme pitävät Nutastoppia alueen yläkouluilla kerran viikossa. Otamme mielellämme opiskelijoita harjoitteluun, joten jos harjoittelu Korso-Koivukylä-alueella kiinnostaa, niin ole yhteydessä alueen esimieheen.

TILAVARAUKSET

Havukosken nuorisotalo, 040 5415957, nuorisotalo.havukoski@vantaa.fi
Mikkolan nuorisotila, 0400 487 334, nuorisotalo.mikkola@vantaa.fi
Korson nuorisotilalle ei myönnetä tällä hetkellä käyttövuoroja.

Lisätietoja

Kati Järvinen
Nuorisotyön esimies
Korso-Koivukylä-alue
043 825 9654
kati.jarvinen@vantaa.fi

facebook instagram youtube