Korso-Koivukylän alueen nuorisotilat

Korso-Koivukylän alueen kesätoiminta 2021

Alueen nuorisotilat

Havukosken nuorisotila sijaitsee kohtuullisen kävelymatkan päässä Koivukylän juna-asemalta, sekä hyvien bussiyhteyksien varrella. Rakennuksessa on kaksi kerrosta, ja useampia huoneita, joissa voi harrastaa monenlaista, tai ihan vain hengailla. Biljardi, pingis, pleikkapelit, kuntosali, studio sekä liikuntasali, ovat käytössä. Talosta löytyy myös Pelitalo. Haviksen ohjaajat toivottavat nuoret tervetulleiksi.

Korson nuorisotila sijaitsee Korson aseman vieressä, Lumon lukion kanssa samassa rakennuksessa. Nutalla on aina rento meininki ja kaikki nuoret ovat tervetulleita. Nuoret voivat tehdä monenlaisia asioita, tai tulla vaan hengailemaan, tyyli on vapaa. Ohjaajat Korsossa on tietysti super mukavia.

Mikkolan nuorisotila sijaitsee Mikkolan koulun yhteydessä, hyvien bussiyhteyksien varrella. Tilalla nuoret voivat muun muassa pelailla biljardia, pingistä, lautapelejä, pleikkaripelejä tai tulla viettämään muuten vain aikaa. Tilalla on myös kuntosali, jonka käyttöön on mahdollista saada perehdytys. Mikkolan iloiset ja ystävälliset ohjaajat ovat heti mukana tekemässä kaikenlaista yhdessä nuorten kanssa. Kaikki nuoret ovat tervetulleita tilalle, yksin tai porukassa.

Mobiilinutakortti
Nuorisotilatoimintaan osallistuakseen tarvitsee maksuttoman jäsenkortin eli nutakortin. Vantaan kaupungin nuorisotilojen jäsenkortti on nyt mobiilina! Huoltaja hakee nuorelle jäsenkorttia sähköisesti osoitteessa https://nutakortti.vantaa.fi/login . Kun hakemus on hyväksytty, nuori saa SMS-viestin, jossa on linkki QR-koodiin. Koodi toimii Vantaan nuorisotilojen jäsenkorttina ja sen voi tallentaa puhelimen kotivalikkoon, jolloin se on helposti käytettävissä. Lisätietoa jäsenkortista saa nuorisotiloilta.

Korso-Koivukylän alueen erityisnuorisotyö

Erityisnuorisotyöntekijä Juha Nikkinen, p. 040 546 5704.

Lisätietoa erityisnuorisotyöstä löytyy tämän linkin kautta.

Harjoittelupaikkatiedustelut

Etsitkö harjoittelupaikkaa? Ei hätää, olet löytänyt juuri oikeaan paikkaan. Korso-Koivukylän nuorisotilat tarjoavat monipuolisen ja kattavan kuvan avoimesta nuorisotyöstä. Kiinnostaako kuntosali, pelitalo, tanssi, liikunta tai studio/musiikki menetelmänä, nämä kaikki ja unohtamatta perinteisiä nuorisotilan puitteita löytyy meidän alueelta. Ota rohkeasti yhteyttä alueen nuorisotyöntekijöihin haluamallasi tavalla!

TILAVARAUKSET

Havukosken nuorisotalo, 040 5415957, nuorisotalo.havukoski@vantaa.fi
Mikkolan nuorisotila, 0400 487 334, nuorisotalo.mikkola@vantaa.fi
Korson nuorisotilalle ei myönnetä tällä hetkellä käyttövuoroja.

Lisätietoja

Mirka Rautio
Nuorisotyön esimies
Korso-Koivukylä-alue
043 825 9654
mirka.rautio@vantaa.fi

facebook instagram youtube