Korso-Koivukylän alueen nuorisotilat

Nuorisotiloja avataan torstaista 6.5. alkaen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen mukaisesti myös Vantaan nuorisotilat avautuvat torstaista 6. toukokuuta alkaen. Tiloja avataan asteittain porrastetusti ja tilojen henkilömääriä rajoitetaan. Yli 12-vuotiailta edellytetään toistaiseksi maskin käyttöä, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä. Nuorisotiloissa toimivat järjestöt, joiden toiminta on suunnattu 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille, voivat aloittaa toimintansa maanantaina 3.5., terveysturvallisuusohjeet huomioiden.


Monipuolista tekemistä Korso-Koivukylä-alueella!

Korso-Koivukylä-alueelta löytyy tiloja monipuoliseen tekemiseen. Korson nuorisotilalla voit harrastaa muun muassa kokkausta, pelaamista ja kädentaitoja. Korson nuorisotilalla korostetaan yhteisöllisyyttä ja mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki.

Mikkolan nuorisotilalla et ehdi istumaan paikallasi. Tila tarjoaa monipuolisesti liikuntaa, jota löytyy niin futsalin, säbän ja kuntosalitoiminnan muodossa. Toiminnassa on mukana myös apuohjaajia, jotka avustavat liikuntatoiminnassa.

Havukosken nuorisotalo on alueen suurin. Havukoskella voit harrastaa sirkusta, tanssia, soittaa bändikämpässä tai pelata. Kädentaitotilassa voit toteuttaa luovuuttasi. Alakerrasta löytyy sali tapahtumille ja urheiluun. Havukoskelta löytyy myös kuntosali.

Lisäksi kaikki tilamme pitävät Nutastoppia alueen yläkouluilla kerran viikossa. Otamme mielellämme opiskelijoita harjoitteluun, joten jos harjoittelu Korso-Koivukylä-alueella kiinnostaa, niin ole yhteydessä alueen esimieheen.

TILAVARAUKSET

Havukosken nuorisotalo, 040 5415957, nuorisotalo.havukoski@vantaa.fi
Mikkolan nuorisotila, 0400 487 334, nuorisotalo.mikkola@vantaa.fi
Korson nuorisotilalle ei myönnetä tällä hetkellä käyttövuoroja.

Lisätietoja

Kati Järvinen
Nuorisotyön esimies
Korso-Koivukylä-alue
043 825 9654
kati.jarvinen@vantaa.fi

facebook instagram youtube