Hakunilan alueen nuorisotilat

"Vähän ku kotiin tulis" (nuori 15v.)

Olet aina tervetullut Itä-Vantaan kolmelle nuorisotilallemme! Ne tarjoavat monipuolisen kattauksen maksutonta toimintaa nuorille ympäri vuoden myös loma-aikoina. Nuorisotilat löytyvät Hakunilasta , Kolohongasta sekä Länsimäestä . Tiloilla on kaikilla yhteisöllinen meininki ja koet itsesi heti tervetulleeksi joukkoon!

Kolohongan nuorisotilassa on paljon erilaista tekemistä vapaa-ajalle; biljardin ja pingiksen lisäksi voit haastaa ohjaajan pingisfutikseen tai tulla porukalla kokkailemaan. Länsimäen nuorisotilalla voit pelailla, testailla voimiasi leuanvetotangolla, supista salaisia juttuja nuorten Chilli-nurkassa tai lähteä haastamaan nuorisotyöntekijät fudismatsiin läheiseen urheilupuistoon! Kulttuurikuntola Kuku löytyy aivan nuorisotilan vierestä tien toiselta puolelta, jossa voit käydä ohjatusti punttiksella tai tavata muita nuoria.

Hakunilan nuorisotilan liikuntasali houkuttelee keräämään porukan ja haastamaan futsalissa tai sählyssä! Lisäksi voit käydä talon punttisalilla tai kokkailla keittiössä välipalaa tai ihan ruuat kavereiden kanssa. Talolla on myös talohallitus, johon voit osallistua jos koet olevasi halukas vaikuttamaan asioihin, joita talolla tapahtuu. Nuorisotyöntekijää voit tavata myös torstai-iltaisin Hakunilan kirjastolla tai kadulla muina iltoina.

Itä-Vantaan nuorisotyöntekijät edellisten lisäksi alueiden tapahtumista ja viikoittain alueen koulujen (Sotungin koulu, Länsimäen koulu ja Lehtikuusen yläkoulu) välituntipäivystyksistä ja nutakahviloista erilaisten teemojen kanssa. Somessakin voit kohdata meidät: Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa, käy kurkkaamassa!

Tule tutustumaan ja viettämään aikaasi viihtyisissä tiloissamme!

Lisätietoja

Katri Wallin
Nuorisotyön esimies
Hakunilan alue
043 825 9656
katri.wallin@vantaa.fi

facebook instagram youtube