Pakkalan nuorisotila Wintti

Nuorisotilat ovat suljettuna 18.3. alkaen. Kaikki nuorisotyöntekijät jatkavat kuitenkin työskentelyä. Pääpaino keskitetään jalkautuvaan nuorisotyöhön, joten nuorisotyö alkaa näkyä kaduilla ja muilla julkisilla paikoilla. Tämän lisäksi tehdään laajamittaista digitaalista nuorisotyötä verkossa eri alustoilla.

Kaikki ulkopuoliset käyttövuorot on peruttu toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi. Infoamme käyttäjiä heti, kun tiedämme milloin toimintaan paluu mahdollistuu. Muistetaan pitää itsestämme ja toisistamme huolta!

Pakkalan nuorisotilan yhteystiedot:
Instagram: pakkalan_nuorisotalo_wintti
Snapchat: nutawintti
Whatsapp ja puhelin: 040 847 3191
Facebook: Pakkalan nuorisotalo Wintti
Sähköposti: nuorisotalo.pakkala@vantaa.fi

Nuorisotalo Wintti löytyy vanhasta kivitalosta pellon vierestä. Nuorisotila tarjoaa turvallista, rentoa ja monipuolista ajanvietettä kavereiden ja nuorisotyöntekijöiden kanssa. Nuorisotila puutarhoinen tarjoaa hyvät puitteet luonto- ja elämystoiminnalle. Wintti tarjoaa myös eläinaiheista toimintaa, jossa vierailevat myös eläinystävät. Nuorisotilalta löytyy paljon eri kausien lainavälineitä. Loma-aikoina Wintti järjestää kaikenlaista toimintaa lapsille ja nuorille. Lisätietoa toiminnasta saat nuorisotilan työntekijöiltä. Kaikki toiminta on maksutonta.

Aukioloajat SULJETTU 18.3. alkaen
Päivä Junnut 10-12-v. Nuoret 13-17-v.
Maanantai klo 14-17 junnut klo 15-20:30 nuorten kerho
Torstai klo 14-17 junnut klo 15-20:30 nuorten kerho
Perjantai klo 15-17 junnut klo 15-22.30 nuorten kerho

facebook instagram youtube