Aviapolis-Kivistön alue

Nuorisotilat ovat suljettuna 28.2.2021 saakka. Nuorisotyöntekijät jatkavat työskentelyä, pääpaino keskitetään jalkautuvaan nuorisotyöhön. Tämän lisäksi tehdään laajamittaista digitaalista nuorisotyötä verkossa eri alustoilla ja kohdataan nuoria yksilöllisesti tarpeen mukaan. Nuorisotyö raiteilla (NTR) kohtaa nuoria jalkautuen.

‍Kivistön alueella Kannistossa sijaitseva nuorisotila Kannu on alueen nuorten keskus ja kokoontumispaikka. Sen nuorisotyöntekijät ovat nuorten mielestä superhyviä ja toiminta on monipuolista. Kannussa on kuntosalitoimintaa, tanssia, musiikkia sekä erilaisia pelejä, jotka nuoret ovat itse valinneet. Monitoimisalissa voi tehdä melkein mitä vain!

Pakkalan nuorisotilalla eli Wintillä voit pelailla kavereiden kanssa tai haastaa ohjaajia niin biljardissa kuin pingiksessä tai PS4:lla. Videopelit pelaillaan isolta screeniltä. Wintiltä löytyy myös tietokoneita nuorten käyttöön. Iltaisin kokkaillaan ja otetaan rennosti. Loma-aikoina tehdään retkiä nuorten toiveiden mukaan. Talolta löytyy myös lainavälineitä. Nutakorttia vastaan voit lainata lumilautoja, suksia, rullaluistimia ja paljon muuta.

Lisätietoja

Anne Laari
Nuorisotyön esimies
Aviapolis-Kivistön alue
043 826 8315
anne.laari@vantaa.fi

facebook instagram youtube