Aviapolis-Kivistön alue

‍Kivistön alueella Kannistossa sijaitseva nuorisotila Kannu on alueen nuorten keskus ja kokoontumispaikka. Sen nuorisotyöntekijät ovat nuorten mielestä superhyviä ja toiminta on monipuolista. Kannussa on kuntosalitoimintaa, tanssia, musiikkia sekä erilaisia pelejä, jotka nuoret ovat itse valinneet. Monitoimisalissa voi tehdä melkein mitä vain!

Pakkalan nuorisotilalla eli Wintillä voit pelailla kavereiden kanssa tai haastaa ohjaajia niin biljardissa kuin pingiksessä tai PS4:lla. Videopelit pelaillaan isolta screeniltä. Wintiltä löytyy myös tietokoneita nuorten käyttöön sekä kuntosali 15 vuotta täyttäneille. Iltaisin kokkaillaan ja otetaan rennosti. Loma-aikoina tehdään retkiä nuorten toiveiden mukaan. Talolta löytyy myös lainavälineitä. Nutakorttia vastaan voit lainata lumilautoja, suksia, rullaluistimia ja paljon muuta.

Tuupakan Nuorten auto- ja mopoverstaalla on mahdollisuus iltaisin korjata ja huoltaa henkilökohtaisia autoja, skoottereita, mopoja ja moottoripyöriä. Toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti alle 25-vuotiaille. Verstaalla on yleensä paikalla kaksi ohjaajaa, joilta on saatavissa apua, neuvoja ja niksejä. Verstaalla on viisi autonosturia, rengas- ja tasapainotuskone sekä mahdollisuus hitsaukseen. Lisäksi verstaalta löytyvät yleisimmät ajoneuvojen korjaamiseen tarvittavat työkalut ja välineet. Koska tilaa on autoille rajatusti, suosittelemme varaamaan nosturi- tai lattiapaikan etukäteen. Varauksia otetaan vastaan aukioloaikoina puhelimitse numerosta 09 839 26150.

Lisätietoja

Anne Laari
Nuorisotyön esimies
Aviapolis-Kivistön alue
043 826 8315
anne.laari@vantaa.fi

facebook instagram youtube