Paikat

Monipuolista tekemistä Vantaalla!

Vantaan nuorisopalvelut koostuvat viidestä eri alueesta, joita ovat Myyrmäen, Aviapolis-Kivistön, Hakunilan, Korso-Koivukylän ja Tikkurilan alueet. Lisäksi tarjolla on ruotsinkielistä nuorisotyötä, työpajoja ja etsivää nuorisotyötä. Vasemman reunan valikoista löydät lisää tietoa eri alueista ja siitä, millaista toimintaa missäkin on.

Yhteensä Vantaalla on 14 nuorisotilaa, joissa aikaa voi viettää monenlaisen tekemisen parissa. Tarjolla on pelaamista niin koneilla, pelikonsoleilla kuin lautapeleillä, puutarhanhoitoa, punttisalia ja monipuolista liikuntaa, kokkailua, skeittipaikkoja, kerhoja, pajoja ja muuten vain hengailua. Harrastustoimintaa löytyy niin musiikista tanssiin sekä kuvataiteisiin ja teatteriin. Tiloilta löytyy nuorisotyön ammattilaisia, joiden kanssa voi tulla juttelemaan ja kysymään vinkkejä ja neuvoja haastaviin tilanteisiin tai vaikka opiskeluun ja työnhakuun.

Avointa ja maksutonta

Toiminta on maksutonta, vapaaehtoista sekä avointa kaikille ja sitä pyritään suunnittelemaan mahdollisimman paljon yhdessä nuorten kanssa. Eli jos mielessä on hyvä idea, niin kerro siitä nuorisotyöntekijälle! Ideat voivat olla turnauksia, teemailtoja, kursseja tai muuta haluamaasi toimintaa. Vantaan nuorisotilat ovat turvallisia, savuttomia ja päihteettömiä vapaa-ajanviettopaikkoja. Tilojen toiminta on tarkoitettu pääosin 10-17-vuotiaille ja sitä järjestetään iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Maksuttomalla mobiilinutakortilla pääset osallistumaan nuorisopalveluiden monipuoliseen toimintaan! Huoltaja hakee nuorelle jäsenkorttia osoitteessa https://nutakortti.vantaa.fi/hae

Tilojen vuokraus

Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia tiloja nuorisotoiminnan tukemiseksi. Kaupungilta on mahdollista varata esimerkiksi bänditiloja, leirikeskuksia sekä nuorisotiloja. Tiloja tarjotaan vuokrattaviksi vantaalaisille nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöille, monikulttuurijärjestöille, palvelujärjestöille ja muille vantaalaisille järjestöille. Myös yksityisillä yrityksillä ja ulkopaikkakuntalaisilla järjestöillä on mahdollisuus vuokrata tiloja käyttöönsä.

Nuorisopalveluiden hinnasto
Nuorisopalveluiden hinnasto leirialueet

Linkki

Harrastushaku

Harrastushausta löydät Helsingin, Espoon ja Vantaan harrastustarjonnan nuorille!

Lue Lisää

Nuorisotilojen jäsenkorttihakemus

Nuorisotilojen jäsenkorttihakemus

Hanki itsellesi Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten nuorisotoimien yhteinen jäsenkortti ja avaa ovi sadoille harrastuksille ja hengailumestoille!

Lue Lisää

facebook instagram youtube