Vantaan poikateatteri esittää: Koita tässä nyt sit olla

Vantaan poikateatteri esittää: Koita tässä nyt sit olla

Koita tässä nyt sit olla on keväällä 2019 perustetun Vantaan poikateatterin ensimmäinen esitys. Esitys on prosessilähtöinen, ryhmän nuoret ovat suunnitelleet kaiken sisällön sanoista ja soundeista tekoihin.

"Käsittelimme prosessin aikana itseksi kasvamista ja sitä, kuinka monesti matka kohti hyväksyntää kulkee kriisien kautta. Nämä pienet ja suuret, vaikeat ja humoristisetkin kriisitilanteet saivat ryhmän toteamaan, että "koita tässä nyt sit olla. Esitys käsittelee vaikeitakin kriisejä kuitenkin lämmöllä ja rehellisellä otteella.", kertoo poikateatterin ohjaaja Joonas Veijanen.

Poikateatteritoiminta on sukupuolisensitiivistä teatteritoimintaa, jossa nuorille miehille mahdollistuu paikka kohtaamiseen, luovuuteen ja tutkimiseen. Poikateatteri murtaa sukupuolitapaisuuksiin liittyviä ennakkoluuloja ja tarjoaa paikan kokeilla “epämiehekkäinä” pidettyjä asioita kuten tunneilmaisua, hellyyttä ja tanssia.

Vantaan Poikateatterin ryhmän vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Joonas Veijanen ja ryhmä on kokoontunut Vernissalla maaliskuusta lähtien. Toiminnan mahdollistaa Vantaan kaupungin nuorisopalvelut. Toimintaa on tukenut Lions Club Hiekkaharju sekä esittävän taiteen osuuskunta Kaukasus.

Esitykset

Pe 14.6. klo 19 (ensi-ilta)
ma 17.6. klo 19
ti 18.6. klo 19
ke 19.6. klo 15 ja 19

Kaikkiin näytöksiin vapaa pääsy!

Nuorisotilat voivat myös järjestää nuorten kanssa ryhmän katsomaan näytöksiä.
Varaa paikkasi ennakkoon: vantaanpoikateatteri@gmail.com

Esityksen kesto n. 45min
Näytökset Kulttuuritehdas Vernissalla
(Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa)

Tila on esteetön!

Tapahtuma Facebookissa:

Lisätietoja:
Joonas Veijanen joonas.veijanen(at)gmail.com 040 7737393
Kulttuurituottaja Tuomas Närvä tuomas.narva(at)vantaa.fi 040 1867362

  • Julkaistu: 11.06.2019

facebook instagram youtube