Nuorisopalveluiden kesätoiminta

12.06.2018
Valokuva

Nuorille on tarjolla monipuolisesti kesätoimintaa ympäri Vantaata! Nuorisotilat ovat avoinna läpi kesän, jonka lisäksi järjestetään erilaisia retkiä sekä päivä- ja kesäleirejä. Tänä kesänä Pakkalassa on tarjolla pieneläintoimintaa sekä kaupunkiviljelyä – myös suositut Nutapakut kiertävät Tikkurilassa ja Korso-Koivukylässä. Nutakontti ilahduttaa jälleen Myyrmäen montulla.

Kurkista lähialueesi nuorisotilojen tarkempi kesätoiminta:
Hakunilan alue
Korso-Koivukylän alue
Myyrmäen alue
Tikkurilan alue
Aviapolis-Kivistön alue

Etsivät nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa koko kesän ja tarjoavat tukea nuorta askarruttaviin kysymyksiin sekä elämänhallintaan. Kipinätalo on avoinna ti ja ke klo 12-18, muuten sopimuksen mukaan. Etsivät tavoittaa numerosta 050-312 4372. Lue lisää etsivän nuorisotyön toiminnasta täältä.

Nuorten työpajat tarjoavat tekemistä 16 – 28-vuotiaille työttömille työnhakijoille. Työpajalle haetaan te-palveluiden kautta. Hakemuksen voi jättää myös Nuorisopalveluiden toimistolle (Kielotie 20 C, 01300 Vantaa). Lue lisää nuorten työpajatoiminnasta täältä.

Lisäksi Nuorisotyö raiteilla-työntekijät liikkuvat kesällä raideliikenteen asemilla, aseman lähistöllä ja nuorten tapahtumissa pääkaupunkiseudulla. Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa Facebookissa (@nuorisotyoraiteilla) ja Instagramissa (@nuorisotyoraiteilla). Lue lisää Nuorisotyö raiteilla toiminnasta täältä.

facebook instagram youtube