Iltapäivätoiminta

Kouluissa järjestetään maksullista aamu- ja iltapäivätoimintaa 1.-2. vuosiluokan oppilaille sekä sitä ylempien vuosiluokkien oppilaille, joilla on erityisen tuen päätös. Iltapäivätoimintaan haetaan sähköisesti keväisin.

Iltapäivätoiminta on ohjattua vapaa-ajan toimintaa, jossa lapsilla on mahdollisuus leikkiä, tehdä läksyjä ja osallistua erilaiseen toimintaan. Iltapäivätoiminta tapahtuu sekä sisä- että ulkotiloissa. Toimintaa järjestetään päivittäin kouluissa tai niiden lähellä olevissa tiloissa koulupäivän päätyttyä. Iltapäivätoimintaa järjestävät yksityiset tahot, järjestöt ja seurakunta. Kerhotoimintaa järjestetään kouluissa yleensä koulupäivän jälkeen. Kerhotoiminnan tavoitteena on mm. mielekäs vapaa-ajan toiminta, lasten ja nuorten kasvun tukeminen ja syrjäytymisen ehkäisy.

Koulu tekee lähes päivittäistä yhteistyötä iltapäivätoiminnan ohjaajien kanssa. Kaksi kertaa vuodessa koulun apulaisrehtori, Korson seurakunnan iltapäivätoiminnan esimies Lea Heikkilä sekä iltapäivätoiminnan ohjaajat kokoontuvat suunnittelemaan ja arvioimaan yhteistyötään. Koulu ja iltapäiväkerho toimivat myös yhteistyössä ottaessaan vastaan työssäoppisen jaksoa suorittavia opiskelijoita.

Lisätietoa iltapäivätoiminnasta

Mikkolan koulussa toimii Kansallisen Lastenliiton, Vantaan paikallisyhdistys ry:n, järjestämä iltapäivätoiminta, joka on avoinna kello 12-17 koulupäivisin. Iltapäivätoiminnan puhelinnumero on 045 136 2776. Iltapäivätoiminnassa työskentelevät myös Mikkolan koulun koulunkäyntiavustajat Ana Deda (4 päivää viikossa) ja Petri Nordlund (3 päivää viikossa).

Korson seurakunnan ylläpitämä iltapäiväkerho toimii Seurakuntakoti Mikaelin tiloissa, Mikkolan ostoskeskuksen yhteydessä, Mikkolan koulun vieressä. Iltapäiväkerhon ohjaajina työskentelevät Raija Lindqvist, Jonna Puskala ja Riitta Syrjä. Iltapäiväkerhon puhelinnumero on 050 336 7351. Iltapäiväkerhossa työskentelee myös Mikkolan koulun koulunkäyntiavustaja Leila Selin kolmena päivänä viikossa.

Mikkolan koulu Lyyra

Lyyranpolku 2

PL 6507

01480 Vantaa

Rehtori: Ville Ylianunti,
040 586 0917, ville.yliaununti@vantaa.fi

Koulusihteeri: Mari Relander,
043 827 1830 (ke-pe), mari.relander@vantaa.fi

Mikkolan koulu Vega

Venuksentie 2

PL 6514

01480 Vantaa

Apulaisrehtori: Mirja-Riikka Kilponen,
040 771 8786, mirja-riikka.kilponen@vantaa.fi

Koulusihteeri: Noora Kankare,
040 656 9274, noora.kankare@vantaa.fi

twitter instagram