Lukuvuositiedote

Kuluva lukuvuosi on jo täydessä vauhdissa. Alkusyksyn aikana oppilasmäärämme on kasvanut merkittävästi. Tilastointipäivänä 20.9. oppilaita oli yhteensä 932. Oppilaiden lisäksi koulussa työskentelee päivittäin reilu 100 aikuista. Olemme tällä hetkellä Vantaan koulujen suuruusjärjestyksessä TOP 3:ssa.

Koulumme painopistealueita tänä vuonna:

Yhtenäinen ja hyvinvoiva Martsari- painopiste pitää sisällään koko kouluyhteisömme hyvinvoinnin. Yksi osa hyvinvointia on vuorovaikutus- ja tunnetaitojen käsittely kuukausittain olevilla Martti-tunneilla. Toisena painoalueena on sinnikkyys. Sinnikkyys on näkynyt osana Martti-tunteja, ja teemaan liittyvää toimintaa on tulossa pitkin lukuvuotta.

Alkulukuvuoteen on sisältynyt paljon erilaisia tapahtumia

Elokuun viimeisenä päivänä koulullamme vietettiin kodin ja koulun yhteistyöpäivää. Päivän aikana alaluokkalaisilla oli liikuntapäivä Vihertien kentällä ja yläluokkalaisille oli harrastemessut, jossa alueen toimijat esittelivät toimintaansa nuorille. Toivottavasti moni löysi itselleen uuden harrastuksen! Päivä päättyi kaupunginjohtaja Ritva Viljasen puheeseen, joka samalla avasi Martinlaakson asuinalueen 50-vuotisjuhlat.

Viime viikon maanantaina koulupäivän aloitus sai ikävän käänteen uhkausviestistä, joka osoittautui harkitsemattomaksi pilaksi. Toivomme, että puhutte kotona lastenne kanssa siitä, mitä vitsinä heitetystä uhkauksesta voi seurata.

Lue lisää alkuvuoden tapahtumista täältä.

Ensi viikolla vietetään syyslomaa. Toivottavasti se antaa voimia lukukauden loppuun asti. Syyslomalla on toivottavasti kaikilla aikaa lukea. Lukukeskuksen Syysloma on lukuloma -kampanjalla kannustetaan viettämään syyslomaa lukemisen parissa. Mekin toivotamme hyvää lukulomaa ja kiinnostavia matkoja kirjojen siivillä maailman ääriin!

https://www.lukuloma.fi/

Pimeät aamut ovat tulleet - muistattehan laittaa heijastimet heilumaan!

Mukavaa syksyn jatkoa!

Martsarin väki

  • Julkaistu: 11.10.2019

Martinlaakson koulu

Koulusihteeri Sirpa Happonen 040 682 4217

Kouluisäntä Jari Lappalainen 050 312 1920

Iltavahtimestari Anne Pekander 043 824 9496

Käyntiosoite: Martinlaaksonpolku 9

Postiosoite: Martinlaakson koulu PL 2512

01030 Vantaa

Rehtori ( Koulun johtaminen ja oppilaaksiotto): Ursula Snellman,
043 8249 039, etu.suku@vantaa.fi

Virka-apulaisrehtori (luokkia 1,3,5 + 7a-d koskevat asiat, erityisopetusta koskevat asiat. TEPPO-opetus, opiskelijoiden harjoitteluihin liittyvät asiat, esi- ja alkuopetuksen yhteistyö): Kirsi Lahti,
040 5340 601, etu.suku@vantaa.fi

Virka-apulaisrehtori (Luokkia 2,4,6 + 7e-g + mu ,vammaisopetuksen, koulunkäyntiavustajiin ja oppilashoitajiin liittyvät asiat: Merja Kivioja,
043 8249 040, etu.suku@vantaa.fi

Vararehtori (Opettajien sijaistuksiin liittyvät asiat): Kalle Salokannel (0438249038)


Henkilöstöhuone (opettajat, avustajat ja oppilashoitajat): p. 0406380026

Oppilaskunnan hallituksen vastaavat opettajat

facebook twitter youtube