Alkusyksyn tapahtumia koulussamme

Kodin ja koulun yhteistyöpäivänä lauantaina 31.8. koulussamme järjestettiin harrastemessut. Vantaalaiset urheiluseurat olivat paikalla esittelemässä mm. voimistelua, jenkkifutista, käsipalloa ja partiotoimintaa. Myös Vantaan katutanssiyhdistys, Vantaan tanssiopisto ja Vakita hurmasivat yleisön vauhdikkailla ja taidokkailla tanssiesityksillä koulumme ruokalassa. Oppilaat tutustuivat innokkaasti kirjastoauton valikoimiin.

Löytyisikö täältä jotain sopivaa luettavaa?

Oppilaiden huoltajillekin oli tarjolla pähkinää purtavaksi, kun kuvataiteen luokassa pyöri “Paluu peruskouluun -oppitunti”. Ideana oli, että vanhemmat saisivat tuntumaa siitä, millaista on opiskella koulussa nykypäivänä. Pisteillä oli mahdollisuus kokeilla esimerkiksi ruotsia, matematiikkaa, biologiaa, teknistä työtä ja kuvaamataidetta.

Koulumme ihanat kasiluokkalaiset järjestivät eteisaulaan ison buffetin, josta löytyi makeaa ja suolaista herkkua jokaisen makuun. Tarjolla oli esimerkiksi kasapäin mokkapaloja, pasteijoita, karkki- ja popcornpusseja, keksejä, porkkanakakkua sekä lämpimiä vohveleita! Buffetista tullut tuotto käytetään kasiluokkien tuleviin retkiin ja hankkeisiin.

Iloiset buffetin pitäjät.

Koulupäivän jälkeen pihalla alkoi Martinlaakson 50-vuotisjuhla. Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen piti puheen Martinlaaksolle ja sen asukkaille.

Kaupunginjohtajan puhe. Taustalla kuorolaisia.
Kaupunginjohtajan puhe. Taustalla kuorolaisia.

Liikuntapäivä 3.9.

Yläluokkien perinteinen liikuntapäivä järjestettiin tänäkin vuonna Myyrmäen urheilukentällä. Luokat kiersivät eri pisteissä, joissa lajeina oli mm. puttausta, frisbeen tarkkuusheittoa, kuulantyöntöä ja sukkulaviesti. Martsarin mestaruuden ratkaistiin 100 metrin, 400 metrin juoksussa ja kuulantyönnössä.

400 metrin juoksu
Puttausta
Mestaruuskisojen voittajat

MOK-päivä 16.9.

Ruokailu grillipaikalla laavulla

Yläkoulun oppilaat opiskelivat monialaisten opintokokonaisuuksien parissa. 7.-luokkalaiset olivat tutkimassa lähiluontoa Petikon metsässä. Päivän aikana kävelyä kertyi jopa 10 kilometriä. Ruokailu toteutettiin laavulla.

Kasiluokkalaiset pohtivat erilaisia kielenkäyttötilanteita: miten voi ilmaista itseään kohteliaasti tai millaista kieltä voi käyttää eri tilanteissa. Kieliopista konditionaali opittiin suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Ysiluokkalaiset opiskelivat talouden hallintaa.

  • Julkaistu: 25.09.2019

Martinlaakson koulu

Koulusihteeri Sirpa Happonen 040 682 4217

Kouluisäntä Jari Lappalainen 050 312 1920

Iltavahtimestari Anne Pekander 043 824 9496

Käyntiosoite: Martinlaaksonpolku 9

Postiosoite: Martinlaakson koulu PL 2512

01030 Vantaa

Rehtori ( Koulun johtaminen ja oppilaaksiotto): Ursula Snellman,
043 8249 039, etu.suku@vantaa.fi

Virka-apulaisrehtori (luokkia 1,3,5 + 7a-d koskevat asiat, erityisopetusta koskevat asiat. TEPPO-opetus, opiskelijoiden harjoitteluihin liittyvät asiat, esi- ja alkuopetuksen yhteistyö): Kirsi Lahti,
040 5340 601, etu.suku@vantaa.fi

Virka-apulaisrehtori (Luokkia 2,4,6 + 7e-g + mu ,vammaisopetuksen, koulunkäyntiavustajiin ja oppilashoitajiin liittyvät asiat: Merja Kivioja,
043 8249 040, etu.suku@vantaa.fi

Vararehtori (Opettajien sijaistuksiin liittyvät asiat): Kalle Salokannel (0438249038)


Henkilöstöhuone (opettajat, avustajat ja oppilashoitajat): p. 0406380026

Oppilaskunnan hallituksen vastaavat opettajat

facebook twitter youtube