Lukion esittely

Lumon lukio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Korson juna-aseman vieressä. Opintoja helpottavat ja täydentävät samassa rakennuksessa toimivat kirjasto, kuvataidekoulu, musiikkiopisto, yhteispalvelupiste, aikuisopisto ja ravintola.


Kattava kurssivalikoima

Luovien opintojen kursseilla opiskelija voi kehittää taiteellista ilmaisuaan, luovuuttaan, tulkintaansa sekä eri taiteenalojen ymmärtämistä. Teattarissa ja tanssissa on omat opettajansa kuten kuvataiteissa ja musiikissakin. Lumon lukiossa voi opiskella monipuolisesti luonnontieteitä ja syventää tietämystään poikkitieteellisillä, soveltavilla ympäristöopinnoilla, joihin kuuluu retkiä Suomessa ja ulkomailla, opiskelua yliopistolla sekä asiantuntijoiden luento- ja keskustelutilaisuuksia.

Lukiomme kielivalikoima on runsas. Tarjolla on englannin ja ruotsin lisäksi ranskan, saksan, venäjän, espanjan, japanin ja italian kursseja. Useiden oppiaineiden kursseilla tehdään kansainvälistä yhteistyötä ja opintomatkoja ulkomaille.

Monien mahdollisuuksien lukio

Lumossa voi myös suorittaa teatteritaiteen, kuvataiteen, liikunnan, median, musiikin ja tanssin lukiodiplomin. Lisäksi voi suorittaa valtakunnallisen puheviestintätaitojen päättökokeen. Lumon iso liikuntahalli, tanssisali ja painisali antavat mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan. Kaksi hyvin varustettua kuvataideluokkaa, musiikkitila, äänitysstudio ja piennäyttämönäkin toimiva elokuva- ja valokuvausstudio sekä monikäyttöinen, teatteritekniikalla varustettu Lumosali mahdollistavat monipuolisen työskentelyn ja itsensä kehittämisen.

Tervetuloa Lumoon – monien mahdollisuuksien lukioon!

Artikkeli

Teatteri

Teatteria voi opiskella Lumon lukiossa lähes jokaisessa jaksossa: teatterin perus- ja jatkokursseja on tarjolla yhteensä 10. Kursseilla valmistetaan esityksiä sekä opiskellaan teatterin perusteita monipuolisesti. Tammikuussa on teatteriviikko,...

Lue Lisää

Artikkeli

Tilat

Lumossa tilat innostavat oppimiseen: laadukas kirjasto, ateljeet kuvataiteisiin, laboratoriot tietotekniikan, median, kemian, fysiikan, biologian ja kielten opiskeluun. Liikuntasalin lisäksi treenaamme Lumon kunto-, paini- ja tanssisalissa....

Lue Lisää

Lumon lukio

Urpiaisentie 14

01450 Vantaa

facebook twitter instagram youtube