Uutiset

Lukuvuoden päättäjäiset 2019


Loppukeväällä kytisläiset ovat käyneet monenlaisilla retkillä. Myös koulussa ehti tapahtua. Tarinaa ja teatteria -valinnaisryhmä esitti itse kirjoittamaansa näytelmää Martan Maja, jossa kolme kaverusta matkustivat Vietnamiin.

Kirjoitimme puhekupliin asioita, jotka ovat meidän mielestämme parasta Kytöpuistossa. Puhekuplista muodostui ihastuttava kollaasi koulumme ruokalan seinälle.


Puhekuplia näkyy myös 4A:n musiikkivideolla, jonka voi katsoa tästä linkistä:

Yhdes me voidaan onnistua

Harjoittelimme ahkerasti kevätjuhlatanssia Miskan Kesän lapsi -laulun tahtiin. Kevätjuhlassa tanssimmekin upeasti koko koulun voimin ja toimintapisteillä riitti kaikenlaista hauskaa tekemistä. Perjantaina kokoonnuimme saliin laulamaan, kuulemaan stipendien saajat, sekä hyvästelemään kuudesluokkalaiset. Lauantaina oli aika hakea vielä todistukset.

Näiden spektaakkeleiden myötä on ilo toivottaa: Ihanaa ja aurinkoista kesälomaa kaikille, ja tavataan taas elokuussa!

1.6.2019


Syyslukukauden päättäjäiset


joulu
Huomenna lauantaina 15.12.2018 vietämme syyslukukauden päätösjuhlaa joulumielellä. Tällä viikolla olemme valmistelleet esityksiä. Koulutyötä riittää vielä ensiviikolle, kunnes koittaa todistusten jako ja joululoma! Odotusta helpottaa erään ekaluokkalaisen taideteoksessaan kuvaama ajatus: "Jokainen päivä Kytöpuiston koulussa on kiva päivä." Kiitos koululaisille ahkerasta työskentelystä! Sen ansiosta meillä on myös joulun iloa pursuvia esityksiä joulujuhlassa. Tervetuloa katsomaan huomenna!
joulu


"Kytöpuiston koulun kiva päivä"

Syksyn 2018 kulttuurisäpinätKoulussamme vietettiin 2.11.2018 kulttuurisäpinöitä. Kokoonnuimme saliin katsomaan oppilaiden itse tekemiä esityksiä. Nähtävissä oli tanssi- soitto- ja lauluesityksiä, sekä akrobatiaa ja nukketeatteria. Oppilaiden rohkeus ja innokkuus esiintyä oli ihailtavaa. Myös yleisön ilo ja into oli käsin kosketeltavaa. Seuraavat kulttuurisäpinät nähdään kevätlukukaudella. Jäämme innolla odottamaan, millaisia esityksiä oppilaat silloin keksivät.

Suuri kiitos kaikille tämänkertaisten säpinöiden esiintyjille!

Kytöpuiston koulu

Opettajainhuone 040 543 2077

Peltoniemenkuja 3

PL 6509

01360 Vantaa

‍Rehtori: Maarit Hosio,
040 0549 721

Apulaisrehtori: Minna Virovere,
040 183 6879

Koulusihteeri (ma-to): Pirkko Mäntyniemi,
040 708 4791