Elo-kartsi (2021)

Tervehdys rehtorilta

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta!

Kartsin lukuvuotta ei voitu tänäkään vuonna aloittaa perinteisellä avajaisjuhlalla. Avajaisten sijasta katsottiin video, jolla 9A:n oppilas Jole Ojanen luki koulurauhajulistuksen ja musiikin opettaja Anne Tanskanen esitti Koulurauhaa-laulun. Tänä lukuvuonna koulurauhajulistuksen teemana on turvallinen koulu. Ekaluokkalaiset saivat keltanokka -lippikset omissa tilaisuuksissaan. Kouluvuoden alkuun on liittynyt myös pienten oppilaiden koulutien turvaaminen – kiitos jälleen MLL Aviapolikselle sekä tukioppilaille! Lukuvuoden alun tunnelmia voi katsoa myös Kartsin instagram-tililtä (kartsininsta).

Tänä lukuvuonna Vantaan kouluissa painotetaan kolmiportaisen tuen ja oppilasarvioinnin kehittämistä. Uudet päättöarvioinnin kriteerit tulivat voimaan 1.8.2021. Syyslukukauden aikana paneudutaan myös Kasvatuksen ja oppimisen toimialan sekä perusopetuksen seuraavan strategiakauden 2022-2025 tavoitteiden työstämiseen. Tähän työhön kutsutaan myös huoltajia mukaan.

Jatkamme myös koulumme omien Lukeva, liikkuva, tunteva Kartsi! -teemojen parissa. Lukeva Kartsi kehittää kielitietoista koulua ja kannustaa oppilaita lukemisen maailmaan. Liikkuva Kartsi tuo liikettä koulupäiviin ja tänäkin lukuvuonna Kartsilla on mm. liikuntakerhoja kaiken ikäisille oppilaille. Tunteva Kartsi käsittelee jokaiselle tärkeitä hyvinvoinnin teemoja. Käytössämme on Kartsin oma hyvinvoinnin vuosikello, jota toteutamme jo neljättä vuotta. Vuosikellon mukaisesti keskitymme lukuvuoden aikana neljään teemakokonaisuuteen, jotka ovat arjen taidot, sosiaaliset taidot, tunnetaidot ja turvataidot.

Kartsin arvot ovat hyvinvointi, oppimisen ilo ja toisten kunnioittaminen. Tavoitteemme on olla hyvinvoiva kouluyhteisö, missä koetaan oppimisen iloa ja jokainen kunnioittaa kaikkia muita ihmisiä.

Innostavaa ja turvallista lukuvuotta!

Ystävällisin terveisin,

Tuija Tammi

rehtori

Tervetuloa ryhmäkohtaisiin etävanhempainiltoihin syyskuussa

Vanhempainillat pidetään tänä syksynä ryhmäkohtaisesti etätilaisuuksina. Juuren ja Tuohen (1-4lk) vanhempainilta on ke 9.9. Kaarnan (5-6lk) ja Latvan (7-9lk) vanhempainilta ke 16.9. Illan aiheena ovat kunkin vuosiluokan lukuvuoden teemat ja tavoitteet sekä ryhmän omat asiat. Opettajat lähettävät erillisen kutsun ryhmilleen.

Tapahtumia elo-syyskuussa

 • Kartsin hyvinvoinnin vuosikellon teemana arjen taidot syyslomaan saakka
 • ke 25.8. Poistumisharjoitus 1. luokan oppilailla klo 9.30 (pääkoulu) ja klo 11.15 (Tammisto)
 • Vuosiluokat 2-9 harjoittelevat poistumista ryhmittäin erillisen aikataulun mukaisesti
 • ke 9.9. Syys-Kartsi ilmestyy
 • ke 8.9. Vanhempainillat 1.-4.lk ryhmittäin etänä klo 18
 • ke 15.9. Vanhempainillat 5.-6. ja 8.-9.lk ryhmittäin etänä klo 18
 • pe 17.9. Koko koulu liikkuu! -syysliikuntapäivä klo 9-12
 • ti- to 21.-23.9. Kouluvalokuvaus, Tammisto ke 22.9.
 • to-pe 23.-24.9. Nälkäpäiväkeräys
 • pe 24.9. Kodin ja koulun päivä - Lukuvuoden toimintasuunnitelman esittely etänä

Lukeva Kartsi

Uusi lukulukuvuosi käynnistyy jälleen! Lukeva Kartsi kannustaa kaikkia lukemaan monipuolista kirjallisuutta ja erilaisia tekstejä myös vapaa-ajalla. Luokissa on jo luettu vaikka minkälaisia tekstejä tietoteksteistä resepteihin ja runoista sanallisiin tehtäviin. Tekstilajit ovat mukana jokaisen Kartsin oppilaan päivässä monin tavoin ja monessa kohtaa.

Syyskuun lukuhaaste:

Osallistu Read hour -lukutaitotapahtumaan keskiviikkona 8.9. Lue mitä tahansa kirjaa, lehteä tai verkkojulkaisua noin tunnin verran päivän aikana. Jaa kuva lukuhetkestäsi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tunniuksilla #ReadHour #ReadHourVantaa #lukevakartsi

Lisähaaste: Vietä syyskuussa niin monta lukutuntia kuin mahdollista! Kuinka moneen lukutuntiin yllät?

Lukeminen kannattaa aina – ja on muuten kivaakin!

Liikkuva Kartsi

Koulu on alkanut liikunnan osalta melko tavanomaisissa merkeissä. Kerhotoiminta käynnistyy ensi viikolla ja tarjolla on seuraavat liikuntakerhot: sporttikerhot Rungon ja Latvan oppilaille, joogakerho Latvan oppilaille, juoksukoulu kaikille halukkaille sekä liikuntaa ja suomen kieltä.

Juuren ja Rungon välkkäritoimintaa suunnitellaan vielä koronaohjeisiin sopivaksi. Välkkäritoimintaa toteuttavat kuutoset apunaan kolmoset.

Hyvää syksyä liikkuen!

Tunteva Kartsi

Kartsin hyvinvoinin vuosikellossa on neljä teemaa: Arjen taidot, sosiaaliset, tunnetaidot ja turvataidot. Arjen taitoja käsitellään syyslomaan saakka. Arjen taitojen aiheina ovat uni ja lepo sekä liikunta ja ravinto.

Kaikissa vantaalaisissa kouluissa otetaan käyttöön School Day -sovellus 4. ja 7. vuosiluokilla. Sovelluksen tavoitteena on mitata ja kehittää oppilaiden hyvinvointia. School Day -mallissa on neljä hyvinvoinnin pääaluetta: oppiminen, sosiaaliset ja emotionaaliset taidot, sosiaaliset suhteet ja hyvinvointi.

Someturva -sovellus käyttöön syyskuussa vuosiluokilla 3-9

Kartsilla pilotoitiin Someturva-sovellusta viiden muun vantaalaisen koulun kanssa kevätlukukaudella 2021. Sovellus koettiin hyödylliseksi ja se otetaan käyttöön kaikissa Vantaan kouluissa syyskuussa.

Someturva on vuosiluokille 3-9 suunnattu sovellus, josta saa psykologista ja oikeudellista apua somehäirintään ja nettikiusaamiseen. Someturvan tavoitteena on, että oppilas saa matalalla kynnyksellä apua somekiusaamiseen ja -häirintään sekä tunnistaa sen, missä kulkevat sallitun toiminnan rajat. Tavoitteena on myös se, että oppilas oppii ratkaisemaan somekonflikteja. Myös opettajat ja oppilashuollon työntekijät voivat käyttää Someturvan palveluita. Someturvasta voi lukea lisää Wilman tiedotteesta 17.8.

Kouluruokailuasiaa

Palmia vastaa kouluravintolan toiminnasta. Ruokalistat löytyvät koulun kotisivuilta ja osoitteesta ruoka.palmia.fi. Älypuhelimeen on myös ladattavissa Palmia Kouluruoka -sovellus, jonka avulla on kätevä tarkistaa ruokalista, tuoteselosteet ja tarkemmat ravintoarvot. Myös palautteen antaminen sovelluksen kautta sujuu helposti.

Välipalamyyntiä on iltapäivisin

ma, ti, pe klo 14.00 - 14.15

to klo 14.10 - 14.25

Tarjolla 0,50€, 1,00€ tai 1,50€ -hintaisia välipaloja. Maksu onnistuu niin käteisellä kuin kortillakin.

Työelämään tutustuminen ja työelämäpainotteisuus Kartsilla

Kartsilla työelämään tutustuminen eli TET kuuluu Latvan oppilaiden koulunkäyntiin jokaisella vuosiluokalla. 7. luokan TET on kouluravintolassa, 8. luokalla on yhden viikon mittainen TET-jakso ja 9. luokalla on kahden viikon TET-jakso.

TET-asioissa oppilaita ohjaa luokan oma oppilaanohjaaja: Maria Hohka 7A, 8A, 9AB ja Poju Vainio 7BCD, 8BCDE, 7-8F, 9CDEF.

 • 7. luokan kouluravintola -TET suoritetaan yhden tunnin mittaisena työvuorona aina noin 5-6 viikon välein. Työvuoro on yhteinen aina kolmelle saman luokan oppilaalle kerrallaan ja työvuoro merkitään Wilman tuntimerkintöihin merkinnällä ”koulun tehtävissä”. Työtehtäviin kuuluu mm. puhtaiden astioiden täydentäminen linjastoon ja ruokalan siistiminen.
 • 8. luokan TET-jakso on kevätlukukaudella 28.2.-4.3.2022. Oppilaanohjaajat tiedottavat kevätlukukauden alussa TET-jaksoon liittyvistä käytännön asioista.
 • 9. luokan TET-jakso pidetään syysloman jälkeen 25.10.-5.11.2021. Oppilaanohjaajat käyvät läpi TET-jaksoon liittyvät käytännön asiat läpi opon oppitunneilla ja koteja tiedotetaan TET-jaksosta Wilma-viestillä pe 27.8.

Kartsilla on mahdollista myös opiskella työelämäpainotteisessa perusopetuksessa eli TEPPOssa. TEPPO-oppilaita ohjaa oppilaanohjaaja Maria Hohka. Lisätietoja TEPPOsta löytyy Kartsin TEPPO-sivuilta.

8. luokkalaiset ovat lukuvuonna 2021-2022 yhteensä 5 viikkoa tutustumassa työelämään TEPPO-jaksoilla:

 • vko 43: 25.-29.10. (1 viikko)
 • vko 49-50: 7.-17.12. (2 viikkoa)
 • vko 9: 28.2.-4.3. (1 viikko, TET)
 • vko 21: 23.-27.5. (1 viikko)

9. luokkalaiset ovat lukuvuonna 2021-2022 yhteensä 7 viikkoa tutustumassa työelämään TEPPO-jaksoilla:

 • vko 43-44: 25.10.-5.11. (2 viikkoa, TET)
 • vko 49-50: 7.-17.12. (2 viikkoa)
 • vko 6-7: 7.-18.2. (2 viikkoa)
 • vko 21: 23.-27.5. (1 viikko)

Oppilaskunnan kuulumisia

Jatkamme tammikuussa aloittaneen luottamusoppilasporukan voimin työtä koulumme hyväksi ja iloksi. Viikkokokoukset pidetään auditoriossa, ja ne jatkuvat koko syyslukukauden ajan seuraavasti:

 • 2.–5.-luokkalaiset keskiviikkoisin klo 10–10.15 ke 1.9. alkaen
 • 6.–9.-luokkalaiset torstaisin klo 10–10.15 to 26.8. alkaen.

Tänä lukuvuonna oppilaskunnan ohjaavina opettajina toimivat Satu Rantanen ja Tuija Laine.

Juuren ja Rungon läksyparkki

Läksyparkissa saa apua läksyjen tekemiseen. Ohjaajana toimii kouluavustaja Yasemin Özcer, jolle voi myös lähettää viestejä Wilmassa.

Läksyparkki pidetään Mustion 6D-luokkassa ti ja ke -päivinä klo 12.30-14.00 (5. ja 6. tunti)

Läksyparkkiin mennessä tulee läksyt olla tiedossa ja opiskeluvälineet mukana. Läksyparkkiin on tultava ajoissa. Jos läksyparkkiin ei ole tulossa oppilaita, Yasemin siirtyy muualle lopputunniksi.

Tervetuloa läksyparkkiin!

Tervehdys Kartsin oppilashuollosta!

Psykologin palvelut Kartsilla

Hei! Olen koulupsykologi Annika Gaiani. Autan lasta ja nuorta, jos hänellä on haasteita esimerkiksi oppimisessa, koulunkäynnissä tai hyvinvoinnissa. Oppilaan haasteita selvitellään ja tukitoimenpiteitä suunnitellaan yhdessä oppilaan, hänen huoltajiensa ja koulun henkilökunnan kanssa. Tapaamisiin osallistuvat sopimuksen mukaan esim. oppilaan opettaja, koulun erityisopettaja, oppilaanohjaaja ja rehtori.

Minuun voivat ottaa yhteyttä sekä oppilaat että heidän huoltajansa tilanteissa, joissa on herännyt huoli lapsen kehityksestä, oppimisesta ja mielenterveydestä. Minuun voi ottaa yhteyttä itse tai esimerkiksi opettajan välityksellä. Yhteydenoton voi tehdä joko suoraan puhelimella 040 847 0907 tai Wilman kautta.

Kuraattorin palvelut Kartsilla

Hei! Olen koulukuraattori Suvi Uuttu. Autan lasta ja nuorta esimerkiksi perhetilanteeseen liittyvissä asioissa, kaverisuhteissa ja koulunkäyntiin liittyvissä kysymyksissä. Lapsen tai nuoren tilannetta helpottavia ratkaisuja etsitään yhdessä oppilaan ja huoltajien kanssa. Voin tavata oppilasta koulussa kahden kesken tai yhdessä perheen tai muiden läheisten kanssa. Tapaamisten sisältö muotoutuu oppilaan tarpeiden mukaan. Ohjaan koululla myös erilaisia ryhmiä (esimerkiksi sosiaalisten taitojen ryhmät, tunnetaito- ja vanhempainryhmät) sekä työskentelen luokissa.

Minuun voit olla yhteydessä, jos sinulla on mielessäsi asioita, jotka painavat sinua ja joista haluaisit jutella jonkun aikuisen kanssa. Huoltajana voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on huoli lapsestasi tai perheesi tilanteesta. Myös muut työntekijät koulussa ja koulun ulkopuolella voivat olla yhteydessä kuraattoriin, kerrottuaan siitä ensin teille.

Voit tulla tapaamaan minua itse tai esimerkiksi yhdessä opettajan, kaverin tai vanhemman kanssa. Voit myös soittaa 040 584 9286 tai laittaa viestiä Wilman tai sähköpostin kautta. Mietitään yhdessä, kuinka voisimme parhaiten helpottaa tilannettasi.

Terveydenhoitajan palvelut Kartsilla

Hei! Olemme kouluterveydenhoitajat Carolina Heinonen Juuressa (1-2lk) ja Rungossa (3-6lk) ja Janica Helaskoski Latvassa (7-9lk). Kouluterveydenhuolto on tarkoitettu kaikille peruskoulun oppilaille. Kutsumme oppilaat terveystarkastukseen vuosittain. Meidän luoksemme voi tulla myös ilman ajanvarausta. Huoltajat voivat olla yhteydessä kouluterveydenhoitajaan lapsen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa joko wilmassa tai puhelimitse; Carolina 040 632 6588, Janica 040 516 0560

Koululääkärin vastaanotolle kutsutaan oppilaat ja huoltajat 1., 5. ja 8. luokalla. Muissa tilanteissa koululääkärin vastaanotolle hakeudutaan meidän kouluterveydenhoitajien kautta.

Tapaamme teidät oppilaat vähintään kerran lukuvuoden aikana määräaikaisissa terveystarkastuksissa. Tapaamisessa oppilaalle tehdään terveystarkastus ja kartoitetaan kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Terveystarkastuksessa annamme myös terveysneuvontaa ja keskustelemme terveyteen liittyvistä asioista.

Koulupäivän tai koulumatkan aikana tapahtuneen tapaturman sattuessa tai oppilaan äkillisesti sairastuessa ensiapu annetaan koululla. Koulusta otetaan yhteyttä huoltajiin, jotka huolehtivat lapsensa tarvittaessa jatkohoitoon terveysasemalle. Lapsen sairastuessa tai loukkaantuessa vapaa-ajalla huoltajat huolehtivat lapsen hoidosta.

Kartsin kerhotoiminta

Tänäkin lukuvuonna Kartsin kerhotoiminta on monipuolista. Kerhot pyörähtävät käyntiin viikolla 35, eli maanantaista 31.8. lähtien. Kerhoihin ilmoittaudutaan saapumalla kerhopaikalle ensimmäisellä kerralla (paitsi jos ilmoituksessa pyydetään ilmoittautumaan). Toivottavasti kerhovalikoimasta löytyy jokaiselle oppilaalle kiinnostava kerho!

Kartsin omat kerhot

Espanjan kerho 3.lk

¡Hola! Tervetuloa oppimaan espanjaa ja tutustumaan espanjankielisten maiden kulttuuriin.

Kerhossa leikitään, lauletaan ja opitaan sekä sanoja että lauseita.

Kerho kokoontuu perjantaisin kello 12.00-12.30 Karunan espanjan luokassa. Opettaja on Andrea Aalto ¡Bienvenidos!

Deutsch mit Felix und Franzi 2.-3.lk

Tervetuloa saksan kerhoon!

Kieltä opiskellaan leikkien, pelaten ja askarrellen. Open apuna toimivat välillä kaksi hauskaa käsinukkea, sammakko nimeltä Felix Frosch ja ankka nimeltä Franzi Ente. He asuvat saksalaisessa

kirjepostilaatikossa. Kerhoon pääsee ilmoittautumalla Wilman kautta. Terveisin: Heli Sahlstedt

Kerho kokoontuu torstaisin klo 12.15.-13.15 Laukossa, 3AB-luokassa.

Kantelekerho (Juuri, 1-2)

Tule soittamaan kannelta ja laulamaan lastenlauluja sekä suomalaisia kansanlauluja. Laulamisen ja soittamisen lisäksi tutustumme suomalaisiin piirileikkeihin sekä helppoihin kansantansseihin. Kerho kokoontuu perjantaisin klo 13.15.-14.00 musiikin luokassa Karunassa. Opettaja Satu Rantanen

Ukulelekerho (Runko, 3-6)

Ukulele on hauska ja helppo soitin. Sillä voi soittaa sointuja ja vaikkapa säestää omaa lauluasi. Opit myös näppäilemään pieniä melodioita. Tervetuloa soittamaan ja laulamaan!

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 14.15.-15.00 5B-luokassa Kuitiassa. Opettaja Satu Rantanen

Kiipeilykerho (Runko, 3-6)

Kiipeilykerhoa pidetään lyhyinä kursseina. Syyskuussa kerho on maanantaisin klo 15.45.-16.45. liikuntasalissa. Opettajat Harri Huhtala ja Milja Savela

Musikaalikuoro 1.-5.lk

Kuoro harjoittelee maanantaisin klo 14.00-15.00 musiikinluokassa, Karuna-solussa. Harjoittelemme ilmaisuvoimaista laulua ja esiintymistä monipuolisten ja erityylisten kappaleiden avulla. Kuoro on mukana myös kevään 2022 musikaalissa. Opettajana Anne Tanskanen. Tervetuloa!

Lauluyhtye 6.-9.lk

Harjoittelemme monipuolista ohjelmistoa niin yksi- kuin moniäänisestikin. Paneudumme tarkemmin myös oikeaoppiseen äänenmuodostukseen. Lauluyhtye esiintyy koulun eri tilaisuuksissa kuten joulujuhlissa, kevätjuhlissa sekä kevään 2022 musikaalissa.

Lauluyhtye harjoittelee musiikinluokassa, Karuna-solussa maanantaisin klo 15.00-16.00. Opettajana Anne Tanskanen. Tervetuloa!

Sporttikerho (Runko)

Sporttikerho on avoin kerho 3.-6. luokkien oppilaille sisältäen pelejä, leikkejä ja temppuja ryhmän mielenkiinnonkohteiden mukaan salissa ja/tai ulkona. Ei ilmoittautumista. Ohjaajana Tuomas Muhonen.

Ensimmäinen kokoontuminen liikuntasalissa maanantaina 30.8. klo 15.45

Sporttikerho (Latva)

Pelaamista, temppuilua ja mukavaa liikkumista ryhmän mielenkiinnonkohteiden mukaan salissa ja/tai ulkona. Ei ilmoittautumista. Ohjaajana Tuomas Muhonen.

Ensimmäinen kokoontuminen liikuntasalissa tiistaina 31.8. klo 15.45

Kuvataidekerho (Latva 7-9)

Kuvataidekerho Latvan oppilaille maantaisin klo 11.45-12.30 kuvataideluokassa. Tervetuloa taiteilemaan vapaamuotoisesti tai tekemään omia keskeneräisiä tehtäviä!

Kartsin juoksukoulu (kaikille)

Jos haluat kehittää kestävyyskuntoasi, oppia juoksutekniikkaa, aloittaa uuden harrastuksen, saada motivaatiota omaan juoksuharrastukseen ja kehittyä juoksijana. välineeksi tarvitset hyvät kengät ja rennot vaatteet. Aikaisempaa kokemusta juoksusta ei tarvita. Tapaamme torstaisin klo 16 ala-aulassa sohvien luona. Lisätietoja voit kysyä: Epi, Milja ja Tuomas

Latvan shakkikerho (7-9)

Kokoonnumme perjantaisin ruokavälkällä klo 11.45 Miljan luokassa Inkalassa. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa. Ei haittaa, jos et osaa vielä pelata shakkia. Kehityt nopeasti pelaamalla.

Latvan joogakerho (7-9)

Tervetuloa maanantaisin klo 15.45-17.00 gymille joogamaan. Tunnit ovat lempeitä, rentouttavia ja kaikille sopivia. Ota mukaan pieni pyyhe ja joustavat vaatteet. Opettaja: Elina Piispanen

Liikuntaa ja suomen kieltä

Tule opiskelemaan suomen kieltä iloisesti liikkuen. Kerhossa kokeillaan erilaisia liikuntalajeja ja opetellaan suomen kielen sanoja ja käsitteitä. Tutustumme myös Kartanonkosken koulun ja alueen liikuntamahdollisuuksiin.

Kerhon ajankohta sovitaan, kun saadaan ryhmä kokoon. Ole yhteydessä omaan opettajaasi, jos olet kiinnostunut osallistumaan! Opettaja: Elina Piispanen

Teatterikerho (Juuri ja Runko, 1-6), alkaa kevätlukukaudella

Kerhossa valmistellaan mm. kohtauksia tulevaan musikaalin. Jos haluat osalliseksi hienoa yhteisöllistä musikaalikokemusta, tule mukaan tammikuussa :) t. Pauliina

Muiden toimijoiden kerhot

Sporttia kouluille toiminta on koulupäivän aikana tai heti sen jälkeen järjestettäviä matalankynnyksen liikuntakerhoja koulun oppilaille. Toiminnan tarkoitus on tukea oppilaiden liikkumista ja löytää uusia kavereita. Kerhojen ajatuksena on tarjota hauskaa yhdessäoloa liikunnan parissa ilman kilpailua ja vertailua varsinkin niille lapsille, joilla ei vielä ole harrastusta. Haluamme edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia liikunnan avulla ja myös pienentää terveyserojen kasvua ja syrjäytymisen riskiä.

Kerhot ovat maksuttomia lapsille ja nuorille. Kerhon ohjelma koostuu pitkälti lasten toiveiden mukaan monipuolisesti leikkien ja pelaillen. Kerhot ovat avoimia kaikille koulun oppilaille.

Kartanonkosken koululla järjestettävät liikuntakerhot:

Keskiviikko  (01.09.-15.12.2021 ja 12.01.-11.05.2022) 

 • 14.00-15.00 Kerho 1.-2.lk    
 • 15.00-16.00 Kerho 3.-4.lk   

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://sporttiakaikille.fi/sportti/sporttia-kouluille/

Toiminnan toteutuksesta vastaa Sporttia kaikille ry yhteistyössä Vantaan kaupungin ja paikallisten urheiluseurojen kanssa. Lisätietoa: info@sporttiakaikille.fi tai osoitteesta: https://sporttiakaikille.fi/sportti/.

Syksyisin terveisin, Cherifa Mokaddem, Sporttia kaikille ry

Kartanonkosken koulu

OSOITE: Tilkuntie 5, 01520 Vantaa
040 356 2893

Tammiston opetuspiste: Kaurapellonkatu 3, 01520 Vantaa 050 304 1894

Rehtori:
Tuija Tammi (Latva),
040 060 4363, tuija.tammi@vantaa.fi


Virka-apulaisrehtori:

Marle Himberg (Juuri ja Runko),
050 312 1705, marle.himberg@vantaa.fi


Vararehtori:

Ella Väinölä,
050 312 1706, ella.vainola@eduvantaa.fi

Koulusihteeri:
Leila Pitkonen 040 356 2893


Koulusihteeri:
Susanna Heinström (ma, ti)
040 5729 105


Vartija:
Nelli Haapaniemi 040 838 0780

Oppilashuolto

Kuraattori: Suvi Uuttu

Terveydenhoitaja
(1 - 6 lk):

Carolina Heinonen
(ma-to, ja parittomat perjantait),
040 632 6588, carolina.heinonen@vantaa.fi

Terveydenhoitaja
(7 - 9 lk):

Janica Helaskoski
(ti, to, parilliset perjantait),
040 516 0560, janica.helaskoski@vantaa.fi


Koululääkäri:

Kristina Wallenberg (torstaisin), kristina.wallenberg@vantaa.fi

Koulupsykologi:
Annika Gaiani
040 847 0907


Oppilaanohjaaja:
Poju Vainio
050 303 8295
poju.vainio@vantaa.fi


Oppilaanohjaaja:
Maria Hohka
050 303 3092
maria.hohka@vantaa.fi

instagram