Kartsin vanhempainyhdistys

AJANKOHTAISTA


26.08.2020

Kartanonkosken koulun vanhempainyhdistyksen lukuvuosi alkoi perinteiseen tapaan suojatiepäivystyksellä yhdessä MLL Aviapoliksen kanssa. Perjantaiaamuna saimme avuksi myös koulun tukioppilaita. Kiitoksia kaikille mukana olleille!

Vanhempainyhdistys esittäytyi myös ensimmäisten luokkien vanhempainillassa ja lahjoitti ensimmäisille luokille Ella-kirjoja luokassa luettavaksi.

Tämän vuoden poikkeuksellisen tilanteen vuoksi vanhempainyhdistys ei järjestä fillarihulinoita. Toiminta keskittyy enemmän ajankohtaisiin asioihin ja kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen. Onko Sinulla ehdotusta, missä asioissa vanhempainyhdistys voisi olla aktiivinen ja mitä uusia toimintamuotoja vanhempainyhdistys voisi ottaa käyttöön? Lähetä ideasi vanhempainyhdistyksen sähköpostiosoitteeseen: kartsin.vanhempainyhdistys[at]gmail.com


13.05.2020

Vanhempainyhdistyksen toiminta on kokoontumisrajoitusten ja etäkoulun aikana ollut hiljaista. Olemme itse kukin sopeutuneet uudenlaiseen arkeen näissä poikkeuksellisissa oloissa. Tässä tilanteessa myös ensin syksyn toiminnan suunnitteluun liittyy epävarmuutta. Mikäli kokoontumisrajoitukset ovat voimassa, yleisötapahtumien kuten fillarihulinoiden järjestäminen ei ole mahdollista. Toimintamme tulee tässä tapauksessa painottumaan enemmän edunvalvontaan ja ehkäpä kokonaan uusiin toimintamuotoihin etäyhteyksien välityksellä.

Vanhempainyhdistyksen tehtävänä on edistää kotien ja koulun yhteistyötä ja tuoda oppilaiden ja huoltajien ääntä kuuluviin. Kuulemme mielellään kokemuksia etäkoulun toimivuudesta ja muusta kouluarkeen liittyvistä asioista ja viemme niitä tarvittaessa eteenpäin. On hyvin mahdollista, että etäopetukseen joudutaan palaamaan myös ensi lukuvuonna. Meihin voi olla yhteydessä sähköpostilla: kartsin.vanhempainyhdistys(at)gmail.com.

Vanhempainyhdistys toivottaa koko kouluyhteisölle hyvää loppukevättä ja mukavaa kesälomaa! Erityinen kiitos kaikille jäsenmaksun maksaneille ja tapahtumiimme osallistuneille - yhdessä olemme enemmän!


12.2.2020

Ystävänpäiväjuhla 13.2.

Kartanonkosken koulun vanhempainyhdistys järjestää torstaina 13.2. klo 18-20 jo perinteeksi muodostuneen ystävänpäiväjuhlan koululla. Juhla on tarkoitettu koulun oppilaille ja henkilökunnalle perheineen eli myös vanhemmat ja sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita! Pääsyliput maksavat 2 euroa, ja lisäksi kannattaa varata mukaan pikkurahaa kahvilaan ja osaan ohjelmapisteistä.

Juhlassa on paljon mukavaa ohjelmaa: muun muassa disco, kasvomaalausta, askartelua, robotteja, nukketeatteria ja tietysti kahvila, josta voit ostaa herkkuja.

Juhla järjestetään yhteistyössä niiden luokkien kanssa, jotka keräävät varoja leirikouluun tai luokkaretkeen. Tällä kertaa mukana järjestelyissä ovat kaikki viitosluokat ja 4D. Menossa mukana myös Pakkalan Palloseura.


15.1.2020

Torstai 13.2. klo 18-20 kannattaa merkitä kalenteriin. Vanhempainyhdistys järjestää nimittäin tuolloin koululla jo perinteeksi muodostuneen ystävänpäiväjuhlan. Juhla järjestetään yhdessä luokkaretki-/leirikouluvaroja keräävien luokkien kanssa. Ohjelmassa on muun muassa disko, luokkien kahviloita ja monenlaista aktiviteettia eri-ikäisille lapsille.

Tervetuloa mukaan vanhempainyhdistyksen toimintaan! Mikäli haluat liittyä jäseneksi, sinulla on ehdotuksia toiminnan suhteen tai mielessäsi on kouluun liittyvä asia, jossa toivoisit vanhempainyhdistyksen olevan aktiivinen, laita sähköpostia osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys[at]gmail.com.


11.12.2019

Vanhempainyhdistys kiittää kouluyhteisöä kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua ja rentouttavaa lomaa.

Olimme mukana kodin ja koulun yhteistyöpäivässä ja saimme uusia jäseniä ja ideoita toimintaan, kiitos siitä. Jos juuri Sinä olet halukas tukemaan toimintaamme koulun ja oppilaiden hyväksi, helpoiten se onnistuu maksamalla kannatusjäsenmaksun. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys[at]gmail.com, niin olemme Sinuun yhteydessä.


13.11.2019

Tule tapaamaan vanhempainyhdistystoimijoita la 30.11.

Lauantaina 30.11. on lauantaikoulupäivä. Tervetuloa tapaamaan tuolloin vanhempainyhdistyksen hallituksen jäseniä. Voit kertoa omat toiveesi toiminnasta ja liittyä jäseneksi tai maksaa helposti jäsenmaksun.

Tänä lukuvuonna yhtenä tavoitteena on hankkia oppilaiden toivoma pöytäfutispeli. Tähän hankintaan voit osallistua maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun. Vanhempainyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä Kartanonkosken koulun oppilaiden huoltajat sekä koulun henkilökunta. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa lukuvuodelta 1.8.-31.7. Jos haluat liittyä jäseneksi, laita meille sähköpostia osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys[at]gmail.com ja saat ohjeet liittymiseen.

Jäsenmaksutulot ovat merkittävä osa toimintamme rahoitusta. Varainhankinnasta saatavat eurot käytämme koulun ja oppilaiden arjen tukemiseen, kuten välituntivälineiden, kirjojen ja pelien hankkimiseen sekä stipendeihin ja luokkaretkiavustuksiin. Vanhempainyhdistys tiedottaa toiminnastaan mm. Facebookissa, https://www.facebook.com/Kartanonkoskenkoulunvanhempainyhdistys/


9.10.2019

Tule mukaan tukemaan tärkeää toimintaa!

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä Kartanonkosken koulun oppilaiden huoltajat sekä koulun henkilökunta. Kannattajajäseniksi voivat liittyä myös muut koulun ja kodin yhteistyön tukemisesta kiinnostuneet tahot. Vanhempainyhdistys tiedottaa toiminnastaan mm. Facebookissa, https://www.facebook.com/Kartanonkoskenkoulunvanhempainyhdistys/

Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa lukukaudelta (1.8.–31.7.). Jos haluat liittyä jäseneksi, laita meille sähköpostia osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys[at]gmail.com ja saat ohjeet liittymiseen.

Jäsenmaksutulot ovat merkittävä osa toimintamme rahoitusta. Varainhankinnasta saatavat eurot käytämme koulun ja oppilaiden arjen tukemiseen, kuten välituntivälineiden, kirjojen ja pelien hankkimiseen sekä stipendeihin ja luokkaretkiavustuksiin.

Vanhempainyhdistyksellä uusi hallitus

Yhdistykselle valittiin uusi hallitus syyskuussa pidetyssä vuosikokouksessa. Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Jarkko Laine, Mari Laine ja Pasi Moisio, ja hallituksessa jatkavat edelleen Henna Lilja, Anna Niemelä, Sanna Paananen, Henna Purmonen ja Minna Ukkonen. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Tanja Rantanen. Hallitukselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys[at]gmail.com.


11.9.2019

Pihakarkelot 3.9. oli menestys. Kiitos osallistujille ja tekijöille. Tukioppilaille erityiskiitos hienosta panoksesta.

Yhdistyksen vuosikokous

Maanantaina 23.9. klo 18.00. Kartanonkosken koululla.

Yhdistykseen liittyminen kannattaa

'Kympillä mukaan'

Pienistä puroista tulee iso joki. Liittymisestä tarkemmat ohjeet Elo-Kartsissa.


Tsemppiä kaikille oppilaille tulevaan lukuvuoteen!

Pihakarkelot

Vanhempainyhdistys järjestää perinteikkään syystapahtuman Kartanonkosken koulun pihalla. Tapahtuma on 3.9. tiistai klo 18.00 – 20.00. Tapahtumasta lisää somessa ja koulujen ilmoitustauluilta.


21.8.2019

Tule mukaan tukemaan tärkeää toimintaa!

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä Kartanonkosken koulun oppilaiden huoltajat sekä koulun henkilökunta. Kannattajajäseniksi voivat liittyä myös muut koulun ja kodin yhteistyön tukemisesta kiinnostuneet tahot. Vanhempainyhdistys tiedottaa toiminnastaan mm. Facebookissa.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa lukukaudelta (1.8.–31.7.). Jos haluat liittyä jäseneksi, laita meille sähköpostia osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys[at]gmail.com ja saat ohjeet liittymiseen.

Jäsenmaksuista saatavat tulot ovat merkittävä osa toimintamme rahoitusta. Varainhankinnasta saatavat eurot tuloutamme 100 %:sti koulun ja oppilaiden arjen tukemiseen.

Jäsenmäärämme vaihtelee vuosittain keskimäärin 50 – 100 jäsenen välillä.

Kartanonkosken koulu

OSOITE: Tilkuntie 5, 01520 Vantaa
040 356 2893

Tammiston opetuspiste: Kaurapellonkatu 3, 01520 Vantaa 050 304 1894

Rehtori:
Tuija Tammi (Latva),
040 060 4363, tuija.tammi@vantaa.fi


Virka-apulaisrehtori:

Marle Himberg (Juuri ja Runko),
050 312 1705, marle.himberg@vantaa.fi


Vararehtori:

Ella Väinölä,
050 312 1706, ella.vainola@eduvantaa.fi

Koulusihteeri:
Leila Pitkonen 040 356 2893


Koulusihteeri:
Susanna Heinström (ma, ti)
040 5729 105


Vartija:
Nelli Haapaniemi 040 838 0780

Oppilashuolto

Kuraattori: Suvi Uuttu

Terveydenhoitaja
(1 - 6 lk):

Carolina Heinonen
(ma-to, ja parittomat perjantait),
040 632 6588, carolina.heinonen@vantaa.fi

Terveydenhoitaja
(7 - 9 lk):

Janica Helaskoski
(ti, to, parilliset perjantait),
040 516 0560, janica.helaskoski@vantaa.fi


Koululääkäri:

Kristina Wallenberg (torstaisin), kristina.wallenberg@vantaa.fi

Koulupsykologi:
Annika Gaiani
040 847 0907


Oppilaanohjaaja:
Poju Vainio
050 303 8295
poju.vainio@vantaa.fi


Oppilaanohjaaja:
Maria Hohka
050 303 3092
maria.hohka@vantaa.fi

instagram