Kanniston koulun kotitiedote 9 lv. 2020 - 2021

Lukuvuoden toiseksi viimeisessä kotitiedotteessa kerromme vanhempainyhdistyksen kustantamasta esityksestä Sammakkolammikko, joka toteutetaan ulkona toukokuun toiseksi viimeisellä viikolla. Asiaa myös A2-kielivalinnoista, jotka painottuivat espanjan kieleen, sekä lyhyt info koulutulokkaille.

Huhtikuun viimeinen viikko on täynnä ohjelmaa: vietämme väriviikkoa, jolloin hassutellaan erilaisilla pukeutumisteemoilla ja osallistumme Koulu kartalla -suunnitusviikkoon. Ylemmät luokat kilpailevat myös salibandyturnauksessa, ja kaksi alinta luokka-astetta perinteisessä Kahden tulen välissä -leikissä. Viikko huipentuu Kanniston Talentin finaaliin vappuaattona.

Toukokuu alkaa mysteerien merkeissä, sillä pakohuoneet tuodaan koululle, ja oppilaat pääsevät ratkomaan nokkeluutta ja hyvää yhteistyötä vaativia tehtäviä pakopelien muodossa.

Lukuvuoden viimeisenä osallisuutta lisäävänä toimenpiteenä jokaiselle koulun oppilaalle on suunniteltu oma osallisuustehtävä, joka voi olla esim. perinteinen järjestäjän tehtävä. Kysypä lapseltasi, minkä vastuutehtävän hän on saanut. Pidämme osallisuutta jatkossakin suuressa arvossa, joten osallisuuskerhot jatkavat toimintaansa, ja myös luokkakokouksia jatketaan.

Tiedotteen lopuksi tärkeää asiaa liikkumisesta. Opetus- ja kultuuriministeriö on julkaissut 7.4.2021 liikuntasuosituksen 7 - 17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Siinä suositellaan monipuolista, reipasta ja rasittavaa liikkumista vähintään 60 minuuttia päivässä yksilölle sopivalla tavalla, ikä huomioiden. Runsasta ja pitkäkestoista paikallaanoloa tulisi välttää.

Voit lukea kotitiedotteen kokonaan tästä linkistä.

Toivotamme koteihin aurinkoista kevättä!

Rehtori Petri Kiuru ja henkilökunta

  • Julkaistu: 12.04.2021

Kanniston koulu

Kenraalintie 6

01700 Vantaa

Rehtori: Petri Kiuru,
050 3026 056, petri.kiuru@vantaa.fi

Koulusihteeri: Kirsi Lampén-Koivula,
050 3031 183, kirsi.lampenkoivula@vantaa.fi

Kouluisäntä, vartija: Jarmo Juntunen,
050 303 1314, jarmo.juntunen@vantti.fi

Kanniston koulu

Postiosoite:

Kanniston koulu PL 2507

01030 Vantaan kaupunki

facebook instagram