Kanniston koulun kotitiedote 8 lv. 2020 - 2021

Maaliskuisessa kotitiedotteessa kertaamme jälleen koronaohjeita, joita onkin noudatettu hyvin sekä koulussa että kodeissa. Siitä suuri kiitos. Lukuvuoden osallisuusteemaan liittyen koulussa aloittavat roska-agentit, jotka pari kertaa viikossa siivoavat koulun ympäristöä. Samaan teemaan liittyen koulussa aloittaa kaksi osallisuuskerhoa eli uutis- ja sporttiagentit. Näistä tarkemmin tiedotteessa.

Kerromme myös pääkaupunkiseudun kuudesluokkalaisille kohdistetusta vuosittaisesta Valintojen stoorista, joka on tunne-, turvataito- ja päihdekasvatusmenetelmä. Kannistossa ko. päivä toteutetaan 30.3.
Ja jotta kouluruoka saataisiin maistumaan entistäkin paremmin, oppilaskunnan hallitus kartoittaa kyselyllä oppilaiden mieltymyksiä kouluruuan suhteen. Vantti on luvannut huomioida toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Tiedotteessa myös tärkeää ja ajankohtaista asiaa kiusaamisesta ja väkivallasta. Pääkaupunkiseudun kunnat Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa ovat yhdistäneet voimansa ja osaamisensa koulussa ja vapaa-ajalla tapahtuvaa kiusaamista ja väkivaltaa vastaan. Samalla puolella -nimisen kampanjan tukijoina ovat Helsingin, Länsi-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan poliisit, Poliisihallitus sekä sisäministeriö.

Ennen hiihtolomaa huoltajille lähetettiin Wilmassa linkki kyselyyn, jolla kartoitetaan vanhempien mielipiteitä opetuksen laadusta. Vastausaikaa on nyt jatkettu, joten jos et ole vielä vastannut kyselyyn, ehdit vielä hyvin.

Voit lukea koko kotiedotteen tästä linkistä.

Hyvää kevään alkua!

Rehtori Petri Kiuru ja Kanniston koulun henkilökunta

  • Julkaistu: 03.03.2021

Kanniston koulu

Kenraalintie 6

01700 Vantaa

Rehtori: Petri Kiuru,
050 3026 056, petri.kiuru@vantaa.fi

Koulusihteeri: Kirsi Lampén-Koivula,
050 3031 183, kirsi.lampenkoivula@vantaa.fi

Kouluisäntä, vartija: Jarmo Juntunen,
050 303 1314, jarmo.juntunen@vantti.fi

Kanniston koulu

Postiosoite:

Kanniston koulu PL 2507

01030 Vantaan kaupunki

facebook instagram