Kanniston koulun kotitiedote 1 lv. 2021 - 2022

Syyslukukauden ensimmäisessä kotitiedotteessa kerromme työkaluista, joilla estetään ja selvitetään koulukiusaamista. Turvallisuus on lähtökohta ja arvo, jolle koko koulun toiminta perustuu. Tämän vuoden keskeisiä painopistealueita on lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen systemaattinen harjoittelu. Tarkoituksena on kehittää lasten yhteistyö- ja kaveritaitoja, opettaa heitä tunnistamaan ja hallitsemaan tunteitaan sekä vahvistaa luokan yhteishenkeä.

Koronaohjeistuksiin on tullut muutama muutos: julkisten liikennevälineiden käyttö retkillä on nyt sallittua, ja eri koulujen oppilaat voivat taas opiskella yhdessä, joten tunteja ei tarvitse enää striimata.

Vantaan vuosiluokkien 3 – 9 oppilaille on hankittu Someturva-palvelu, jonka kautta lapsesi saa matalalla kynnyksellä apua, jos häntä kiusataan, häiritään tai uhkaillaan sosiaalisessa mediassa tai pelialustoilla. Someturva on nettiseilaimessa toimiva sovellus, josta voi pyytää nimettömästi apua somessa tai netissä tapahtuvissa ikävissä tilanteissa.

Vantaalaiskouluissa otetaan käyttöön 4. ja 7. vuosiluokkien oppilaiden hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen School Day -sovellus. Oppilaat vastaavat hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin kerran viikossa suoraan School Day -puhelinsovelluksella tai Wilman kautta.

Kanniston nuorisotila KanNu haluaa muistuttaa, että he tarjoavat vapaa-ajan toimintaa myös nuoremmille. Kannattaa hyödyntää nuorisotilan harrastetoimintaa koulupäivän jälkeen. Ohjelma aikatauluineen löytyy tiedotteesta.

Syysloma lähenee ja vajaan kuukauden päästä saamme levätä viikon verran koulutyöstä ja kerätä voimia pimeyttä vastaan ja tulevaa talvea varten. Syyslomaa vietetään 18. - 22.10.

Lopuksi haluamme muistuttaa tärkeästä ajankohtaisesta asiasta: aamut ja illat pimenevät, joten pidäthän huolen, että lapsesi näkyy liikenteessä. Heijastimet ja heijastavat vaatteet on syytä ottaa nyt käyttöön!

Voit lukea kotitiedotteen kokonaan tästä linkistä.

Syysterveisin

rehtori Petri Kiuru ja koko Kanniston koulun henkilökunta

  • Julkaistu: 23.09.2021

Kanniston koulu

Kenraalintie 6

01700 Vantaa

Rehtori: Petri Kiuru,
050 3026 056, petri.kiuru@vantaa.fi

Koulusihteeri: Kirsi Lampén-Koivula,
050 3031 183, kirsi.lampenkoivula@vantaa.fi

Kouluisäntä, vartija: Jarmo Juntunen,
050 303 1314, jarmo.juntunen@vantti.fi

Kanniston koulu

Postiosoite:

Kanniston koulu PL 2507

01030 Vantaan kaupunki

facebook instagram