Kanniston koulun kotitiedot 2 lv. 2021 – 2022

Syyslukukauden toisessa kotitiedotteessa viimeisimmät koronalinjaukset, jotka helpottavat arkeamme syysloman jälkeen. Kevennyksiä on tulossa mm. maskipakon poistumisella. Terveisinä opettajien alkukuun koulutuspäivästä haluamme luoda uskoa tulevaisuuteen, sillä moni positiivinen tosiasia jää huomaamatta valitettavasti usein negatiivisesta uutisvirrasta.

Viime aikoina on uutisoitu paljon lasten ja nuorten pahoinvoinnista. Tässä tiedotteessa on luettavissa tuoreimman valtakunnallisen kouluterveyskyselyn tulokset, jotka THL julkaisi 17.9.2021. Vantaan kasvatuksen ja oppimisen toimiala tekee tämän vuoden strategiatyötä positiivisen tulevaisuudennäkymän luomiseksi. Haluamme kasvattaa yhteistyökykyisiä nuoria, jotka uskovat tulevaan, unelmoivat, osaavat käyttäytyä ja nauttivat elämästään välittämällä viestiä, että aikuisuus on odottamisen arvoista.

Tämä vuosi on Kanniston koululle juhlavuosi, sillä koulumme täyttää pyöreät 10 vuotta, mikä näkyy toiminnassamme koko lukuvuoden ajan. Syyslukaudella keskitymme koulun historiaan ja keväällä keskitymme yhteisöllisyyden tunteen kasvattamiseen.

Koulumme vanhempainyhdistys kokoontui 27.9.2021 ja kokouksessa jäsenistön kokoonpanoon tuli pieniä muutoksia. Jäsenistön nimet löytyvät tiedotteesta.
Kotitiedotteessa myös Kanniston nuorisotilan ohjelma syysloman aikana. Koko viikko on täynnä mukavaa ajanvietettä niille, jotka viettävät syyslomaa kotona.
Koulujen syyslomalla perheitä kannustetaan viettämään lukulomaa lukemalla yhdessä. Lukeminen on koko perheelle sopiva yhteinen harrastus, ja syysloma on erinomainen hetki varata siihen aikaa, sanovat kirja- ja lukutaitoalan keskeiset toimijat.
Voit lukea kotitiedotteen kokonaan tästä linkistä.

Toivotamme kaikille oikein mukavaa syyslomaa!

Rehtori Petri Kiuru ja muu henkilökunta

  • Julkaistu: 15.10.2021

Kanniston koulu

Kenraalintie 6

01700 Vantaa

Rehtori: Petri Kiuru,
050 3026 056, petri.kiuru@vantaa.fi

Koulusihteeri: Kirsi Lampén-Koivula,
050 3031 183, kirsi.lampenkoivula@vantaa.fi

Kouluisäntä, vartija: Jarmo Juntunen,
050 303 1314, jarmo.juntunen@vantti.fi

Kanniston koulu

Postiosoite:

Kanniston koulu PL 2507

01030 Vantaan kaupunki

facebook instagram