Terkkarille kesälomallakin

Vantaan koululaiset ja opiskelijat pääsevät terveydenhoitajan vastaanotolle 4.6.-3.8.2018 kello 8.00-15.00 Tikkurilan lukiolla.

Vantaalla jatketaan viime kesän hyvien kokemusten innoittamana kesäterkkarin vastaanottoa myös tänä kesänä. Vastaanotolle Tikkurilan lukioon voi tulla joko ilman ajanvarausta tai varaamalla ajan etukäteen. Ajan voi varata puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsApp-sovelluksen kautta. Uutta on Facebook-chat, jossa voi myös keskustella terkkareiden kanssa.

Terveydenhoitajan vastaanotolle voi hakeutua samoissa asioissa kuin kouluvuoden aikana. Vastaanotolla voi jutella mm. kaverisuhteista, kotioloista, mielialasta, seksuaalisuudesta sekä seurustelusta, syömisestä, nukkumisesta ja netinkäytöstä. Vastaanotolla saa myös rokotuksia.

Kesäterkkarille voi varata ajan tulevan 3. ja 7.-luokan terveystarkastukseen. Suuhygienistin ja/tai hammashoitajan tavoittaa kesäterkkarin vastaanottotiloista viikoittain. Hän neuvoo ja antaa vinkkejä suun terveyteen liittyvissä asioissa.

−Kesäterkkarilla onnistuu myös kutsuntojen ennakkoterveystarkastusten terveydenhoitajan osuus, mutta tähän toivomme ajanvarausta ennakkoon. Ajanvarauksen yhteydessä kutsuntaikäinen saa ohjausta, mitä tietoja vastaanotolle tullessa pitäisi olla mukana, kertoo ennaltaehkäisevän terveydenhuollon va. palvelupäällikkö Jaana Karvonen-Lemmetty.

Kesäterkkarit palvelevat kaikkia oppilaita ja opiskelijoita alakoululaisista ammattikorkeakouluopiskelijoihin. Myös vanhemmat ovat tervetulleita terveydenhoitajan juttusille, jos jokin lapseen tai nuoreen liittyvä asia mietityttää.

Tervetuloa avajaisiin!

Kesäterkkarin avajaisia vietetään maanantaina 4.6. 2018 kello 12.00-14.00 Tikkurilan lukiolla.

Avajaiset pidetään sään salliessa ulkona. Mukana ovat Vantaan koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, suun terveydenhuolto, liikuntatoimi, koulukuraattorit ja EHKÄPÄ -ehkäisevän päihdetyön yksikkö.

Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa ja kilpailuja.

Kesäterkkari 4.6.-3.8.2018

Soita, tekstaa, whatsappaa, chattaa tai tule käymään ajanvarauksella tai ilman:

  • Julkaistu: 22.05.2018
  • Päivitetty: 29.05.2018

Hämeenkylän koulu

Varistontie 3

01660 Vantaa

Rehtori: Pasi Majasaari,
040 845 4405

Apulaisrehtori: Jukka Väisänen,
050 314 5639

facebook instagram youtube