Ekoteko-kilpailu: ILMASTOHAASTE

Vantaan Ekoteko-kilpailu kannustavat entistä ympäristövastuullisempaan toimintaan! Kilpailuissa opitaan uutta ja tehdään uutta positiivisissa ympäristökasvatuksen ja ympäristävastuun merkeissä. Ekoteko-kilpailut ovat tarkoitettu Vantaan päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille.

Lukuvuonna 2019-2020 teemana oli ILMASTOHAASTE! Osallistujat haastettiin tekemään omannäköisiä ja vaikuttavia ilmastotekoja heille sopivan määrän. Tällä kertaa mukana oli 17 kilpailijaa erikokoisin kokoonpanoin ja eri näköisin teoin. Kilpaluaika oli 1.10.2019 - 13.3.2020. Kilpailujoiden teoista pääset lukemaan enemmän kilpailijat-sivulta.

Artikkeli

Ekoteko-kilpailun voittajat

Ekoteko-kilpailussa valittiin kolme parasta ja voittajat julkistaa kasvatuksen ja oppimisen toimialan apulaiskaupunginjohtaja Katri Kalske alla olevassa videossa. Jos video ei näy, kokeile ladata sivu uudelleen.

Lue Lisää

Artikkeli

Mistä on kyse

Ekoteko-kilpailut ovat leikkimielisiä kilpailuita Vantaan päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille. Niiden tarkoituksena on kannustaa ympäristövastuulliseen toimintaan ja kehittää yhdessä uusia ympäristövastuullisia toimintatapoja. Kilpailut on...

Lue Lisää

Artikkeli

Ilmastotekoja

Ilmastonmuutos on kasvihuoneilmiön voimistumista. Voimistuminen tapahtuu liiallisesta kasvihuonekaasujen...

Lue Lisää

Vantaan kaupunki / sivistystoimi

Ympäristökonsultti: Noora Ilola,
050 3035873, etunimi.sukunimi (a) vantaa.fi