EKOTEKO-KILPAILUN JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ

EkoTeko-kilpailussa yksiköt mittelevät leikkimielisesti ympäristövastuullisilla teoilla. Tässä viidennessä kilvassa keskitytään arjen ympäristötekoihin. Kilpailijat tekevät omaan arkeensa sopivan ympäristövastuuteon tai tekojensarjan haluamallaan teemalla. Näiden tekojen on tarkoituksena on edistää ympäristövastuullisia käytäntöjä, juurtua arkeen, olla vaikuttavia, jaettavissa sekä edistää yhteisöllisyyttä.

‍EkoTeko-kilpailun jälki-ilmoittautumisaika on nyt!

Kilpailun aikana kilpailijat saavat tukea tekojen toteukseen ja parhaiten onnistuneet EkoTEOT ja EkoTEKOjen sarjat palkitaan keväällä 2018. Kilpailutekojen on tarkoitus tapahtua 11.9.2017 - 9.3.2018 kilpailukauden aikana. Kilpailukutsu.

Aiemmissa kilpailuissa mukana olleissa kouluissa, päiväkodeissa, oppilaitoksissa ja muissa yksiköissä on opittu uutta, kehitetty uusia tapoja toimia ja yhdessä tekeminen on lisääntynyt. Menneiden vuosien palkintorahoilla on hankittu mm. aurinkopaneeleita, teatteriesityksiä ja ulkoiluvälineitä.

Kilpailuun mukaan lähtemisen askelet:

  1. Keskustelkaa ja sopikaa henkilökunnan, lasten ja nuorten kanssa kilpailuun osallistumisesta.
  2. Kirjoittakaa kilpailuun osallistuminen lukuvuosisuunnitelmaan, työsuunnitelmaan tai yksikön tuloskortille
  3. Ilmoittautukaa Noora Ilolalle (etunimi.sukunimi (a) vantaa.fi ) viimeistään 4.9.2017. Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä kilpailevan yksikön nimi, kokoonpano ja yhteyshenkilön yhteystiedot.

Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki Vantaan sivistystoimen yksiköt!

Valokuva
  • Julkaistu: 07.07.2017

Vantaan kaupunki / sivistystoimi

Ympäristökonsultti: Noora Ilola,
050 3035873, etunimi.sukunimi (a) vantaa.fi