Henkilöstön työkalut

‍Tältä sivulta löydät lisätietoa HR-työpöydästä, koulutuksenhallintaohjelma Osumasta sekä kaupungin henkilöstön intranetistä Avaimesta. Löydät tarvitsemasi lomakkeet sivun vasemmasta reunasta.

AVAIN

Avain on Vantaan kaupungin työntekijöiden intranet. Avaimeen on pääsy hallinnon verkosta sekä eduvantaa-verkosta. Hallinnon verkon koneilla Avain aukeaa oletuskotisivuna IE-selaimella. Eduverkosta Avaimeen pääsee tästä linkistä klikkaamalla. Avaimen käytössä ei suositella Firefox-selainta.

HR-TYÖPÖYTÄ

HR-työpöytä on Vantaan kaupungin työntekijöiden henkilötietojärjestelmä, jota kautta voi anoa muun muassa lomia, ilmoittaa poissaolosta, päivittää henkilötietoja sekä tilata työmatkaseteleitä.

HR-työpöytää voi käyttää hallinnon- tai opetusverkosta hallinnon verkon tunnuksilla. Palveluun voi kirjautua myös henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. HR-työpöydän osoite on sekä sisä- että ulkoverkosta sama.

Huom. HR-työpöytä toimii PC-laitteilla ja Internet Explorer selaimella. Lisäksi koneelle täytyy olla asennettuna Microsoft Silverlight. Muilla laitteilla (esim. mobiililaitteilla) tai muilla kuin IE selaimilla toimintaa ei voida taata.

Kirjaudu HR-työpöytään tästä.

OSUMA

Osuman kautta ilmoittaudutaan kaikkiin koulutuksiin – sisäisiin ja ulkoisiin. Opettajien on merkittävä koulutukseen hakeutuessaan oma työtehtävänsä. Tästä painamalla saat lisäohjeita Osuman käytöstä.

Osuma Avaimessa

Kirjaudu Osumaan

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunkifacebook twitter youtube