Tieto- ja viestintäteknologia

TVT Vantaan perusopetuksessa

Tieto- ja viestintäteknologian koulutukset

Lukuvuonna 2018-19 tvt-koulutukset tapahtuvat ensisijaisesti omalla koululla osana tutor-toimintaa.

Tutoropettajat

Tutortoiminta starttaa syyslukukaudella 2018, kun 32 tutoropettajaa jalkautuu tukemaan vantaalaisia kouluja opetussuunnitelman uusien painoalueiden jalkauttamisessa (arviointi, laaja-alainen osaaminen, monialaiset oppimiskokonaisuudet, robotiikka, tieto- ja viestintäteknologian pedagoginen käyttö). Tutortoiminnasta löydät lisätietoa täältä.

Tvt-taitotasot

Perusopetuksen eri luokka-asteiden tvt-taitotasot löydät täältä.

#VantaaKoodaa

Ohjelmoinnista ja robotiikasta löydät paljon hyvinä vinkkejä ja ideoita opetukseen täältä!

R‍obotiikan oppimiskeskus

Robotiikan oppimiskeskus palvelee kouluja syksystä 2018 alkaen! Robokeskuksen sivuilta löydät tietoa koulutuksista, työpajoista ja infoilloista sekä listan keskuksella olevista laitteista ja ohjelmistoista. Sivuille päivitetään myös uutisia liittyen keskuksen tapahtumiin ja hankintoihin. Löydät sivuston tästä

TVT Vantaan varhaiskasvatuksessa

Vantaalaisessa varhaiskasvatuksessa tiedostetaan kasvatushenkilöstön merkitys lapsen kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin edistäjänä. Kasvattaja on lapsille tukija, innostaja ja työskentelyn mahdollistaja ja hän näkee lapsen kasvun myönteisinä mahdollisuuksina. Kasvattajan työn ydin on lasten kohtaaminen, joka edellyttää kasvattajalta aitoa läsnäoloa, herkkyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tieto- ja viestintäteknologian avulla kasvattajat voivat havainnoida lasten oppimisprosesseja tarkemmin ja kehittää omaa pedagogista osaamistaan.

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunkifacebook twitter youtube